Fogyj 5 kilót, és szabadulj meg a salakanyagoktól a béltisztító Clean-me-out programmal!

A homeopátiás szerek és a sav-bázis diéta minden lerakódást kitakarítanak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy béltisztító kúra során hihetetlen dolgok kerülnek elő: gombok, gyűrűk, krétadarabok és sok egyéb, még gyerekkorban lenyelt apró tárgy, melyek bélsalak kíséretében beépültek a szervezetbe.

Ezek is mutatják, hogy bizonyos lerakódásokat milyen régóta hordozol magaddal. A Clean-me-out kúra olyan alaposan kitisztítja a belet, hogy valóban ősi leletek bukkanhatnak fel.

A tudomány és a természetgyógyászat találkozása

Ez az átfogó tisztítási program, mely kiterjed az egész emésztőtraktusra, ugyanakkor méregteleníti a sejteket és a májat is, Dr. Richárd Anderson amerikai orvostól és egy indián gyógyítótól származik, akit Fehér Gyógyító Varjúnak hívnak. Mindketten azt vallják, hogy az ember szinte minden betegségtől meg tud szabadulni, ha megfelelő béltisztítást végez, ha természetes táplálékot fogyaszt, és helyes belső hozzáállása van.

Hetekig vándoroltak együtt az észak-amerikai hegységben, és az ott talált gyógynövényekből állították össze a Chomper nevű szert, melynek különleges hatása van.

Ezek a növények kioldják a lerakódásokat és a megkeményedett váladékokat az egész bélrendszerből, vagyis a vastag- és a vékonybélből is.

Ezzel egyidejűleg jó hatással vannak az emésztőrendszerre, így az epére és a májra is, továbbá javítják a perisztaltikát.

A Chomper mellett létezik egy másik gyógynövénykeverék is, a Herbai Nutrition, mely szinte minden vitamint, ásványt, nyomelemet, emésztőenzimet és esszenciális aminosavat tartalmaz. Ezek a gyógynövények savtalanítják a szervezetet, jó hatással vannak a szívre, a nyirok- és a mirigyrendszerre. A hagyományos Clean-me-out program ezekre a gyógynövény-keverékekre alapul, de, mivel itthon ezek nehezen hozzáférhetők, a gyógyszerészed által ajánlott más emésztéskönnyítő, béltisztító homeopátiás keverékkel is helyettesítheted őket - a lényeg, hogy egy gyógynövény alapú szerrel segíts a testednek eltávolítani a lerakódott salakanyagokat.

Étvágycsökkentő, béltakarító korpa

A gyógynövények mellé, kiegészítésként naponta többször kell shake-et enni, mely korpából és láva-gyógyiszapból áll. Ezt felerészt gyümölcs- vagy zöldséglével és vízzel kell összekeverni, és az így kapott pépet akár önálló ételként is fogyaszthatod. A korpa növényi ballasztanyag, ezért megdagad, és kitakarítja a bélben lévő lerakódásokat, egyidejűleg pedig az étvágyat is csökkenti. A láva-gyógyiszap pedig mágnesként szívja magába a felszabaduló mérgeket, baktériumokat és parazitákat.

A kúrát egy legalább három napos sav-bázis helyreállító étrenddel érdemes kiegészíteni. A kitakarított salakanyagok súlyával már eleve elérhető néhány kilogrammnyi súlycsökkenés, de a helyreállt anyagcserének köszönhetően napi két kiadós étkezés mellett is azonnal beindul a fogyás.

Az egyéb tisztítási módszerekkel együtt járó kellemetlen jelenségek kevésbé érezhetők a Clean-me-out programnál, hiszen naponta kétszer lehet enni. A speciális összeállítású, természetes szer és a bázikus étkezés hatására csökkennek vagy elmaradnak a bőrproblémák, valamint enyhül a gyengeségérzés és az éhségérzet is.

Mintaétrend

1. nap

Reggeli: egy pohár béltisztító korpaturmix.
Ebéd: egy bögre durum tészta fokhagymás-avokádós szósszal.
Uzsonna: egy pohár béltisztító korpaturmix.
Vacsora: 15 dkg grillezett hal egy bögre wokban sült paprikával.

2. nap

Reggeli: egy pohár béltisztító korpaturmix.
Ebéd: egy közepes fej sült articsóka, egy bögre babsaláta.
Uzsonna: egy pohár béltisztító korpaturmix.
Vacsora: 15 dkg grillezett padlizsán egy bögre barna rizzsel.

3. nap

Reggeli: egy pohár béltisztító korpaturmix.
Ebéd: 15 dkg grillezett hal, egy bögre spárga.
Uzsonna: egy pohár béltisztító korpaturmix.
Vacsora: két közepes méretű sült paradicsom egy bögre lencsével.

Cikkünk Rüdriger Dahlke és Doris Ehrenberger Testi és lelki megtisztulás című könyve alapján készült, mely a Bioenergetic Kiadó gondozásában jelent meg.

OLVASD EL EZT IS!

cseresznye par
  • méregtelenítés
  • vízhajtó

Lapos has egy hét alatt

Ezt is szeretjük