Durva felfázást okozhat a túl sok szex - Évi megszenvedte a nászútját (x)
Évire az isten háta mögött tört rá a betegség a nászútja közepén, de szerencsére volt egy tapasztalt néni a közelben.

intim-furdo-bugyi
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A felfázás mindig a legrosszabbkor tör rá az emberre - bár, jöhet ez jó időpontban? Olyan fránya fertőzésről van szó, ami a világon az egyik legkellemesebb tevékenységnek, a szexnek is lehet a hozadéka, nem véletlenül hívják nászutas betegségnek is. 

Többféle oka is lehet a hólyaghurut kialakulásának, de a gyakori szexuális együttlét során nő a kockázata. Évinek épp a nászútját keserítették meg a felfázás tünetei, amit bizony, nem a hideg miatt kapott el. Az ő történetét közöljük.

A tapasztalt házinéni

- Kedveském, de hiszen magának nászutas betegsége van! - sopánkodott a házinéni, miután kiszúrta, hogy tízpercenként mászkálok ki a mellékesbe. - Ide vezet az a sok szex! - bólogatott mindentudóan.

- Ez csak egy hólyaghurut! - kértem ki magamnak, de a néni csak legyintett, hogy az ugyanaz. Hittem is meg nem is, de mivel történetesen tényleg nászúton voltunk a férjemmel, rákerestem az okostelómon erre a nászutas dologra, amit az öreg hölgy említett. Nem hazudott: tényleg rátaláltam a szex utáni hólyaghurut problémájára, amit régen valóban nászutas betegségnek is hívtak.

A hólyaghurutot ilyenkor a női gáttájékról szex közben a húgycsőnyílás közelébe sodródó baktériumok okozzák, melyek a húgycsövön feljutva megtelepednek a hólyag falán, és ott szaporodásnak indulnak. Vehemens szexuális élet mellett nagyobb valószínűséggel fordul elő ez a probléma.

Depositphotos 59552217 original

További internetes kalandozáshoz nem volt kedvem, sokkal inkább érdekelt az, hogyan vergődhetnék ki ebből a vacak kórságból. Alig két napja érkeztünk, mint újdonsült házaspár erre az eldugott kis településre, ahol a falusi turizmus jegyében szándékoztuk eltölteni a mézesheteinket. Egyáltalán nem hiányzott nekem ez a felfázás, pláne nem rögtön a harmadik napunkon.

Az Isten háta mögött

Senkinek nem kívánom azt a rettenetes érzést, amikor úgy érzed, folyton pisilned kell, de hiába rohansz a WC-re, egy idő után már nem jön semmi, csak a könnyeid csorognak. Vagy, ha sikerül valamennyit pisilned, az is égő, csípő érzést okoz. Nem beszélve az alhasi görcsökről, ugyanis lassan már hétrét görnyedve közlekedtem miattuk.

- Csak tudnám, mivel kezelhetném magamat itt, az Isten háta mögött! - szaladt ki a számon.

- Azért nem a világ végén vagyunk, kérem, van a mi falunkban patika, ahol lehet Urzinolt kapni - igazgatta meg önérzetesen fejkendőjét a házinéni. Kezdtem gyanakodni, hogy az idős hölgy csak a turisták kedvéért álcázza magát falusi parasztasszonynak, mert valójában nagyon is tájékozott.

Vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer.
            Az Urzinol bevont tabletta medveszőlőlevél-kivonatot tartalmaz.
Vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer.

Az Urzinol bevont tabletta medveszőlőlevél-kivonatot tartalmaz.

A gyanúm rögvest be is igazolódott, mert a néni hirtelen elkérte tőlem a telefonomat, amit első megdöbbenésemben szó nélkül át is adtam neki. Leesett az állam, amikor megláttam, milyen gyakorlottan gépelget az érintőképernyőn! A keresőbe beírta, hogy „Urzinol”, közben huncutul mosolyogva hozzátette:

- Tudja kedves, az unokám megtanította nekem, hogy kell használni ezt a kis micsodát, azóta bizony, sokszor hasznát veszem a tudásomnak! - Majd az orrom alá dugta a felbukkanó információkat:

„A hólyaghurut kezdeti, hirtelen fellépő, kellemetlen tüneteit - mint a gyakori vagy sürgető vizelési inger, égő érzéssel járó hólyagürítés - egy hagyományos növényi gyógyszerrel, az Urzinol tablettával is csillapíthatjuk. A patikában recept nélkül kapható Urzinol a húgyutak betegségeiben évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. A medveszőlőlevélben található növényi összetevők gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő hatásának köszönhetően az Urzinol hasznos segítség lehet az enyhe húgyúti fertőzések kezdeti tüneteinek kezelésében.”

Meggyőzött. Riadóztattam a férjemet, aki hamarosan meghozta nekem a falu gyógyszertárából a recept nélkül kapható Urzinol tablettát. Természetesen azonnal elkezdtem szedni, méghozzá bőséges folyadékfogyasztás mellett. Nem csalódtam, a gyógyszer tényleg bevált, így még a nászút vége előtt sikeresen kilábaltam a hólyaghurutból.


Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Promóció (x)

Ezt is szeretjük