A 75 éves nagyi hihetetlen izomzatot gyúrt magának, és 30 kilót fogyott: ma már gyógyszert sem szed Joan MacDonald
Hetvenéves kora felett változtatott életmódján Joan MacDonald, aminek hatására az addig szedett gyógyszereitől meg is válhatott.

joan nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joan MacDonald bebizonyította, hogy soha nem túl késő változtatni az addigi életmódon. Öt évvel ezelőtt az akkor még hetvenéves nő az orvosi váróteremben találta magát, ahol közölték vele, hogy egészségügyi állapota rohamosan romlik - magas vérnyomásban, magas koleszterinszintben és refluxban szenved. Az orvosok javasolták a már szedett gyógyszerek dózisának megnövelését, hacsak nem eszközöl drasztikus változtatást az életében.

Joan MacDonaldnak már elege lett a pirulákból, de legfőképp saját tehetetlenségéből, nem érezte magát jól a bőrében sem. Annak ellenére, hogy visszaemlékezni sem tudott, mikor figyelt oda egyáltalán az egészségére, elhatározta, hogy változtatnia kell. Most, vagy soha.

A 75 éves nő életmód-változtatása

- Tudtam, hogy valamit változtatnom kell. Végignéztem, ahogy az édesanyám leépül, sorra szedi a gyógyszereit, én nem ilyen jövőre vágytam - mondta Joan MacDonald a Shape magazinnak. Egészségesebb szokásait lánya, Michelle segített kialakítani, aki már évek óta próbálta édesanyját rávenni életmódjának megváltoztatásra. Az átalakulásnak pedig áttörő sikere lett a most már 75 éves nő életében, ami kívülről és belülről is megtette hatását.

(Képek forrása: mediadrumworld.com / Joan MacDonald / Northfoto)

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük