A 75 éves nagyi hihetetlen izomzatot gyúrt magának, és 30 kilót fogyott: ma már gyógyszert sem szed Joan MacDonald

Hetvenéves kora felett változtatott életmódján Joan MacDonald, aminek hatására az addig szedett gyógyszereitől meg is válhatott.

Életmódváltás 70 felett, Joan MacDonald története
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joan MacDonald bebizonyította, hogy soha nem túl késő változtatni az addigi életmódon. Öt évvel ezelőtt az akkor még hetvenéves nő az orvosi váróteremben találta magát, ahol közölték vele, hogy egészségügyi állapota vészesen romlik - magas vérnyomásban, magas koleszterinszintben és refluxban szenved. Az orvosok az eddig szedett gyógyszerek dózisának növelését javasolták, hacsak nem eszközöl drasztikus változtatást az életében.

Joan MacDonaldnak már elege lett a pirulákból, de legfőképp saját tehetetlenségéből, nem érezte magát jól a bőrében sem. Annak ellenére, hogy visszaemlékezni sem tudott, mikor figyelt oda egyáltalán az egészségére, elhatározta, hogy változtatnia kell. Most, vagy soha.

A 75 éves nő életmód-változtatása

- Tudtam, hogy valamit változtatnom kell. Végignéztem, ahogy az édesanyám leépül, sorra szedi a gyógyszereit, én nem ilyen jövőre vágytam - mondta Joan MacDonald a Shape magazinnak. Egészségesebb szokásait lánya, Michelle segített kialakítani, aki már évek óta próbálta édesanyját rávenni életmódjának megváltoztatásra. Az átalakulásnak pedig áttörő sikere lett a most már 75 éves nő életében, ami kívülről és belülről is megtette hatását.

(Képek forrása: mediadrumworld.com / Joan MacDonald / Northfoto)

Hüvelyszárazság enyhítése hormon nélkül!

Az égő, feszülő érzéssel, nehézkes együttlétekkel járó hüvelyszárazság a változókornál korábban is kialakulhat. A hormonmentes Cikatridina hüvelykúp segít enyhíteni a panaszokat. A kozmetológiából jól ismert hialuronsav mellett gyógynövények kivonatát tartalmazza. A Cikatridina használata a menopauzában tartósan ajánlott, a terhesség és szoptatás alatt pedig az orvos ajánlása szerint.

A Cikatridina patikában kapható gyógyászati segédeszköz.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Promóció

Ezt is szeretjük