Ételek és italok megfázás és orrdugulás ellen: azonnal enyhítik a kellemetlen tüneteket

Néhány táplálék hatékonyan bevethető nátha és megfázás ellen.

ecetes-reszelt-torma

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hideg idő beköszöntével megérkeznek a megfázásos betegségek is, ilyenkor sokan szenvednek torokfájástól, orrdugulástól, tüsszögéstől vagy épp láztól. Ilyenkor napokig tartó kellemetlenségre kell készülni, vannak azonban olyan élelmiszerek, amelyek segítenek a panaszok enyhítésében, amelyek nemcsak a gyógyításhoz, de a megelőzéshez is hozzájárulnak.

Az őszi, téli megfázásban az a legkellemetlenebb, hogy bár rosszul érzed magad, hiszen bedugult, vagy épp ellenkezőleg, folyik az ember orra, kapar a torka, és zúg a feje, mégis a napi teendőket ugyanúgy el kell végezni, mint makkegészségesen.

Légtisztító ételek

Vannak azonban olyan, nagyanyáink által használt házi gyógymódok, amelyek kifejezetten hatásosak nátha esetén, ezért érdemes az őszi-téli időszakban betárazni a hozzávalókból otthonra. Fillérekbe kerülnek, és szinte azonnal enyhítik az orrfolyás és nátha kellemetlen tüneteit.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük