Csökkentik a gyulladást, segítenek a vércukorszint stabilizálásában: 8 finom salátaöntet, ami egészséges is

Ezektől a salátaöntetektől még egészségesebb lesz az étel.

saláta balzsamecet

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egészséges táplálkozásra törekvők, túlsúlytól szabadulni vágyó diétázók gyakran fogyasztanak salátákat, amelyeket különböző öntetekkel dobnak fel, hogy változatosabbak és ízletesebbek legyenek.

A bolti salátaöntetek ugyanakkor többnyire nem jelentik a legjobb választást, az egyébként egészséges, kalóriaszegény fogás előnyeit is alááshatják, ha bővelkednek például hozzáadott cukorban és sóban. Akadnak azonban olyan opciók is öntet gyanánt, amelyek még jobbá tehetik az ételt.

Egészséges salátaöntetek

Az egészséges salátaöntetek nemcsak finomabbá teszik a fogást, hanem többféleképpen is támogatják a szervezetet, segíthetnek például a vércukorszint stabilizálásában vagy a koleszterinszint és a gyulladás csökkentésében.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük