Gyors orvosi segítség a bajban (x)
Egyetlen telefonhívással az otthonod kényelméből kaphatsz válaszokat egészségügyi kérdéseidre képzett általános orvosoktól.

dokio cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétvégi rosszullét, aggasztó tünetek, értelmezhetetlen laborleletek, COVID-19 miatti karantén - ez csak néhány olyan példa, amelyekkel ha szembesülünk, jól jön, ha van lehetőségünk szakemberrel egyeztetni, tanácsot kérni. 

A Dokio telefonos orvosi konzultációjával megkímélhetjük magunkat és a családunkat a fölösleges aggódástól, és segítséget, illetve útmutatást kaphatunk szakemberektől. 

Miért jó a szolgáltatás? 

A Dokio telefonos orvos konzultációját igénybe vevők rövid időn belül kaphatnak szakmai, orvosi tanácsot panaszaikkal kapcsolatban. A konzultáció során az orvos minden figyelme az adott betegre irányul, nem zavarja meg egy másik páciens vagy épp telefonhívás.

telefon no 1

Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

Mindenkinek, aki képzett általános orvosokkal szeretne konzultálni egészségügyi témákban. A telefonos orvosi konzultáció kiváló lehetőség annak, akinek valamilyen egészségi problémából adódó kérdése van, szeretné értelmezni a laboreredményeit, vagy a gyógyszerszedéséről konzultálni egy 15 perces telefonbeszélgetés közben. 

Kifejezetten ajánljuk az időseknek, akiknek a mozgás, rendelőig való eljutás nehézséget okoz, a karanténban lévőknek, akik szeretnének orvossal konzultálni a tüneteiket illetően. Mindemellett nagy segítség lehet azoknak is, akik vizsgálati eredményeiket szeretnék kiértékelni, vagy esetleg szokatlan tünetektől szenvednek. 

Miben és milyen segítséget kaphatunk?

A Dokio orvosai a telefonos konzultáció során megválaszolják kérdéseinket, igény esetén szakszerű tanácsot nyújtanak a gyógyszerelésben, valamint a laborleletek értékelésében is segítségüket kérhetjük. Az orvos elmondja, hogy melyik laborparaméter mit jelent, mire utalhatnak a normál értéktől eltérő eredmények, van-e valós ok az aggodalomra. Javaslatot tesz ezek korrigálására, illetve amennyiben szükséges, akkor szakorvosi konzultációt ajánl a figyelmünkbe.

telefon doki

COVID-19-cel kapcsolatos kérdésekkel is bátran lehet élni a telefonos orvosi konzultáció lehetőségével. A Dokio szakértőjét, dr. Apostol Jánost ilyen jellegű kérdések, tünetek, problémák kapcsán is hívhatjuk.

Hogyan működik a szolgáltatás igénybevétele?

Első lépéseként ki kell választani a Dokio honlapján a szolgáltatásoknál a telefonos konzultációt, majd a legszimpatikusabb orvost és a legmegfelelőbb időpontot a konzultációra. Végül a foglalás a SimplePay felületén történő adatok megadásával és a konzultációs díj kifizetésével kerül véglegesítésre.

telefon no 2

Ezután már nincs több teendő, mint várni a telefonhívást az orvossal. A Dokio orvosa felhív a választott időpontban, és 15 percben áll rendelkezésünkre. Az orvos úgy fog kikérdezni a tünetekről a telefonos konzultáció során, mint ahogy az az orvosi rendelőben történik. Ha panaszok alapján szükségesnek tartja, akkor ajánlhatja a szakember felkeresését további vizsgálatok miatt, vagy ha súlyosabb a probléma, akkor javasolhatja a sürgősségi ellátást, avagy a mentő hívását.

(Képek forrása: Dokio)

Ezt is szeretjük