Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

Aromák, ízek tökéletes harmóniában évindításhoz!

costa 1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az új évi tervek megvalósítása mindenkinek mást jelent: kinek megújulást az egészséges életmód jegyében, kinek egy új szintet az önmegvalósításban munkáján keresztül. Legyen bármelyik is a te utad, a Costa vendégeként egyik esetben sem kell lemondanod a hibátlanul elkészített kávéitalok páratlan aromáiról, a kreatív latték izgalmas ízeiről! 

Hála a magyarországi kávézóláncok esetében egyedülállóan széles növényi italkínálatnak, valamint laktózmentes tejüknek, sport- vagy épp más diéták során is élvezheted a Costa Coffee kávézók italait. Ráadásul szója-, kókusz-, mandula- vagy épp zabitalaik nemcsak laktózmentesek, de finomak is! Plusz, egy szempillantás alatt a saját stílusodra formálhatod velük kávédat. 

A Costában a magadra szánt pillanatokhoz alkották meg három ellenállhatatlan, új kávéjukat: az Almond Vanilla latte a mandula, vanília és aromás espresso harmóniájával egy korty kiegyensúlyozottság, karamellás almáspite-tejeskávé az édes pihenéshez, Caramel cappuccino, ha új ízzel adnál lendületet a napodhoz. 

Egy cél terv nélkül puszta kívánság, de akkor is az lesz, ha az elérésébe korgó gyomorral vágunk bele! Hogy mindennek elejét vegyék, kávézóikban ebben az évben is megannyi helyben készített harapnivaló vár rád nap mint nap. Szendvicseik esetében nemcsak a roppanós kenyérárukra, értékes hozzávalókra ügyelnek, az is fontos számukra, hogy egyre több, az egészségtudatos életmódnak, speciális étrendek szempontjainak is megfelelő termékük legyen a pultokban.

Ennek szellemében alkották meg még az ünnepekre fekete-erdei sonkás szendvicsük laktózmentes krémsajttal, gluténmentes alapanyagokkal készített pékáruval kérhető változatát, valamint az évkezdés új kedvencét is: az új főtt sonkás, gluténmentes alapanyagokkal készített, rusztikus bagettet etyeki füstölt trappistával. Válassz újdonságot az új évhez, pihenj meg, vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett!

Ezt is szeretjük