Több mint 40 kilót fogyott egy év alatt Claire: így néz ki most a 40 éves édesanya

Claire Druce teljesen megváltoztatta életmódját, aminek hála sikerült 40 kilót lefogynia.

fogyástörténet nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Claire Druce négygyermekes édesanya életét teljesen megváltoztatta, amikor megpillantotta saját magát még tavaly egy karácsonyi fotón. 

Párja, Paul Jones osztotta meg vele az ominózus fényképet 2020-ban, és Claire Druce bizony szó szerint többet látott magából, mint szeretett volna.

Fogyás természetes úton

A negyvenéves, Angliában élő nő ekkor gondolkozott el azon, hogy mi vezethette odáig, hogy a mérleg nyelve már 120 kilót mutat alatta. Az egész 2012-ben kezdődhetett, ekkor született meg a legidősebb gyermeke, Jack, és elkezdtek felkúszni rá a kilók. Rájött, hogy nyolc éven át egyáltalán nem figyelt arra, hogy miket eszik. Mire észbe kapott, már kórosan túlsúlyos volt, de sikerült saját erejéből 76 kilóra lefogynia - ismerd meg motiváló történetét!

(Képek forrása: Claire Druce / SWNS/ Northfoto)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük