Mennyi mozgás kell a jó anyagcseréhez? Védi a szervezetet ez a 10 könnyű gyakorlat
Nem megterhelő mozgásformák, mégis erősítik az immunrendszert, és javítják az emésztést is.

pihen-edzes
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A betegségmegelőzéshez nemcsak a tápanyagok pótlására szolgáló tudatos, változatos táplálkozás elengedhetetlen, de a megfelelő mennyiségű és intenzitású mozgás is.

Bár az izomépítéshez és a fogyókúrához komoly motivációt adhat, az egészségtudatos életért és a jó anyagcsere-folyamatokért nem muszáj drága edzőtermi bérleteket vásárolni. Elegendő néhány egyszerű és minél változatosabb, mégsem túlságosan megterhelő gyakorlatot végezni.

Anyagcsere-serkentő mozgás

A jól működő anyagcsere-folyamatok az egészség alapkövei, megvédik a szervezetet a betegségektől. A testi-lelki egyensúly megteremtéséhez szükséges heti mozgásminimumról korábban írtunk, ám a gyakorlatoknak nem kell egyhangúnak lenniük. Lényeges a rendszeresség: az ideális a heti legalább két-három alkalom, intenzív mozgásból alkalmanként 20-30 perc, könnyebb forma esetén legalább 50-60 perc szükséges, amit néhány élvezetes mozgásformával nem is nehéz betartani.

Immunvédelem a természet erejével

Az Immunarom illóolaj-keverék 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból készült, diffúzorba párologtatáshoz vagy szaunázáshoz ajánljuk.

Az erdeifenyő, a madagaszkári kámforfa és a niaouli a legerőteljesebb vírusölő, nyákoldó és immunerősítő illóolajok közé tartoznak. Mellettük megtalálható a keverékben a sárgafenyő, amely erőteljes fizikai és pszichés görcsoldó hatású, tüdőt tisztító és a tüdőt energiáit gyógyító olaj. Összetevői közül a populáris aromaterápia legnépszerűbb illóolaja, a teafa is megtalálható, mely baktérium- és gombaölő, általános fertőtlenítő hatású.

Ha szeretnéd az egészséged megőrizni, válaszd a természet patikáját!

Tudj meg róla többet!

Promóció

Ezt is szeretjük