Elhagyta a cukrot az étrendjéből, 63 kilót fogyott: előtte-utána képeken az átalakulás

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül, több mint 60 kilót fogyott kitartásának köszönhetően.

Ali Bruch fogyástörténete
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ali Bruch, egy kétgyermekes anyuka Wisconsinból, megosztotta a világgal lenyűgöző átalakulásának a történetét. A 31 éves fodrász és sminkes, aki korábban kóros túlsúlytól szenvedett, sikeresen leadott 63 kilót anélkül, hogy betette volna a lábát az edzőterembe - hogyan lehetséges ez?

Ali Bruch fogyástörténete

Ali korábban 126 kilogrammot nyomott, ami komoly problémát jelentett számára. Nem tudott lépést tartani energikus gyermekeivel, és az állandó fáradtság, valamint a fizikai fájdalmak a mindennapjai részévé váltak. Ha kíváncsi vagy az állandó fáradtságérzet egyéb okaira, kattints ide!

- Naponta akár 8000 kalóriát is elfogyasztottam - vallotta be Ali. - Mértéktelen evéssel próbáltam nyugtatni magam, akár boldog, akár szomorú voltam. Úgy éreztem, hogy teljesen elveszítettem az önuralmamat. A napomat chipsszel kezdtem, majd édességekkel folytattam, pizzát és hamburgert rendeltem, azután visszatértem a chipshez. A legrosszabb falási rohamaim késő éjszaka törtek rám. Az ágyban ültem, és anélkül ettem, hogy gondoltam volna arra, mit viszek be a szervezetembe.

Szerencsére elérkezett az életébe a fordulópont, ami gyökeresen megváltoztatta az életmódját, és több mint 60 kilót lefogyott - ismerd meg az inspiráló történetét! 

Hat hónap alatt fogyott 27 kilót: így evett és edzett a nő, hogy sikerüljön

Ismerd meg Madison fogyásának a történetét, amiből kiderül, hogyan sikerült 27 kilogrammot leadnia.

Elolvasom

(Képek forrása: Profimedia.)

Lehangoltság? Nyerd vissza az életkedved!

Ha tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek érezzük magunkat, és nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segít az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer javítja a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

A Remotiv extra vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük