Berobbant az alföldi termelő webshopja! (x)
Új, prémiumminőségű húskészítmények termelői webshopja jelent meg a hazai piacon.

kolbász
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre nagyobb teret nyernek az internetes vásárlások itthon is. A jelenlegi pandémia helyzetében egyre többen szerzik be a napi élelmiszereket is webshopokon keresztül. Az élelmiszer-beszerzés során mindig a legfrissebb, jó ár/érték arányú termékeket preferálják a fogyasztók. A hazai élelmiszereket kínáló webshopok között most egy olyan szolgáltató jelent meg a piacon, aki biztosítani tudja saját termékeinek a legrövidebb időn belüli kiszállítását a vásárlókhoz, ráadásul húsipari termékek esetében, ami igazán nagy dolog, hiszen eddig ennek a termékkörnek a kiszállítása a hűtés miatt összetettebb feladat volt. Most egyenesen a termelőtől rendelhet! Ezentúl a Kurucz Cégcsoport termékeit közvetlenül elérheti webshopjukon keresztül. A vidék hagyományos ízei, a garantált minőség így egyenes úton juthat el hozzánk teljes nyomon követhetőség mellett.

Friss hústermékek otthonra

A húsipari termékek feldolgozás után akár 24 órán belül az asztalunkra kerülhetnek. Ezzel a szolgáltatással a hűtött, rövid szavatosságú késztermékek és húsok a legfrissebb állapotukban szerezhetők be! A kiszállítás hőszigetelt, belül hűtött dobozokban történik, ami így biztosítja, hogy a felvágottak, húsipari termékek kiszállításkor és átadáskor olyan hőmérsékletűek legyenek, mintha egyenesen a boltok hűtőpultjaiból vettük volna ki - azzal a különbséggel, hogy sokkal frissebbek, hiszen megspórolják azt az időt, ami az élelmiszer-kiskereskedőkhöz történő kiszállítása keletkezik. 

A kiváló minőségre garancia, hogy a cégcsoport helyben történő termeléssel, tenyésztéssel, feldolgozással és árusítással a termékeit rövid ellátási láncban állítja elő, így mindig friss, kiváló minőségű és nyomon követhető eredetű sertés húsárut tesz vásárlói asztalára, hitelesen megvalósítva a "termőföldtől az asztalig" filozófiát. 

A Kurucz Cégcsoport második generációs családi vállalkozásként már több évtizede foglalkozik növénytermesztéssel, takarmánykészítéssel, valamint sertéstenyésztéssel. Ma 3.200 hektáron gazdálkodnak, és éves szinten 130.000 hízót állítanak elő. 2016-ban nyitották meg hentes- és lacipecsenye-üzletüket Debrecenben. A családi vállalkozás üzletében kizárólag a saját sertésállományuk feldolgozásából előállított sertéshústermékeket kínálja.

A vállalkozás Magyarországon egyedülálló módon egy kézben tudhatja a takarmány-előállítást, termelést, tenyésztést, feldolgozást és árusítást. Ez annyit jelent, hogy a saját tenyésztésű sertésállományukat az általuk helyben megtermelt, száz százalékban GMO-mentes kukoricaalapú takarmányon a kezdetektől szakértelemmel, természetközeli módon tartják, gondosan nevelik, és helyben dolgozzák fel.

Tudják, és nyomon követik, hogy az állat honnan származik, mit evett, így megbízható minőségű élelmiszert kínálnak a vásárlóknak. Az általuk előállított termékek garantáltan antibiotikummaradék- és növekedésihormon-mentesek. Termékeik megbízhatóságát a Kiváló Minőségű Sertéshús, KMS minősítés is bizonyítja. A feldolgozás a legmodernebb technológiák alkalmazása mellett történik a hagyományos receptek és ízek megtartása mellett. 

Az ismert termékek mellett kiváló prémiumtermékkör is megtalálható a kínálatban, mint például a borókás vagy a szarvasgombás szalámi, amit kimondottam az ínyenceknek szánnak. 

A Kurucz termékek egészségesek és kiváló beltartalmi értékekkel rendelkeznek, ami garancia a remek ízekre. A mostani szolgáltatás pedig lehetőség nekünk fogyasztóknak, hogy a leggyorsabban a legfrissebb magyar termékek kerüljenek a hűtőszekrényünkbe a legjobb árakon!

Ennél közelebb már nem lehet kerülni a termelői árukhoz, próbáld ki!

(Képek forrása: www.kurucz.eu)

Ezt is szeretjük