Ennyi simogatásra van szükséged naponta!
Íme, a boldogság receptjének 5 hozzávalója
Kandász Andrea elárulja, mi az az öt dolog, ami az élethez elengedhetetlen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Boldogság Mozgalmat hirdetett Kandász Andrea a Zuglói Yantra Egészség és Életmód Központ egzotikus megnyitóján, amelyhez több ismert televíziós és színész barátja is csatlakozott.

A Tv2 műsorvezetője ugyanis háborút indít a pesszimizmus és negatív életérzés ellen, amitől egészségesebb, optimistább, tehát boldogabb magyarságot remél. Jelenleg a második legboldogtalanabb nemzetnek valljuk magunkat a világon.

A boldogság receptjének öt hozzávalója

- Dicsérd meg a párodat, gyerekedet legalább háromszor naponta! Öleld és simogasd legalább ennyiszer! Egy nemzetközi kutatás szerint ugyanis ez a minimális boldogságszint ahhoz, hogy egy ember normális kapcsolatot tudjon kialakítani.

Ha pedig valaki háromszor annyi szidást kap naponta, mint dicséretet, akkor gyakorlatilag lehúzhatja a rolót, hiszen a rossz érzés lelki traumát okoz, amely energiagátat hoz létre a szervezetben, ez pedig köztudottan fizikai betegségeket generál.

Mivel a magyar átlag egész nap szitkozódik és elégedetlen, függetlenül az anyagi helyzetétől, ezért megbetegíti a lelkét és a testét is. Véget kell vetnünk ennek az áldatlan állapotnak! - hívja harcra a magyar nőket a műsorvezető a Kandász-kód boldogságrecept öt hozzávalójával.

- Tehát dicséret, ölelés, harmadik, hogy rakj adalékmentes anyagokat a családi asztalra, használd ki a gyógynövények és fűszerek élettani hatásait betegség ellen, és add és fogadd el a szeretetet, hiszen a családjaink egészsége a mi, vagyis a nők felelőssége, mivel mi adunk ételt, italt az asztalra, és mi tartjuk össze a közösséget.

Félig üres vagy félig tele?

- Ha hittem volna annak idején az aggódó és negatív hangoknak a környezetemben, akkor ma nem lennék tévés.

Hatéves voltam, amikor először lerajzoltam magam mikrofonnal. Mindenki azt mondta, hogy úgysem sikerül, hogy riporternek lenni lehetetlenség, egyedül Rózsa György biztatott a neki írt levelek sokaságára válaszolva, persze, nem akart egy ovist megbántani. Amikor az egyetemről kirúgott a bölcsészprofesszorom évismétlésre, mert csak ötös és egyes létezett nála, akkor is tudtam, hogy azért történik, mert valami jó felé visz. Ha akkor nem bukom meg, akkor nem leszek tévés, mert akkor indult az ország első TV-szakja abban az évfolyamban, ahova visszaraktak.

- Én ilyennek születtem, nekem a félig telt vizes pohár sosem majdnem üres, hanem mindig majdnem tele van. Ezt az életszemléletet szeretném népszerűsíteni. Egy ismerősöm mesélte, a rokona 20 éves korában elhatározta, hogy ha nem lesz 40 éves koráig gyereke, akkor nem akar élni. Nem lett gyereke, és betegségben meghalt 40 éves kora előtt pár hónappal. Számtalan ilyen példát mesélhetnék. Szóval az elme teremtő ereje elképesztő.

Csak természetesen

A pozitív, programozott gondolkodáson kívül a természetes gyógymódok is a program része. Andrea egyébként füvesasszonynak készül.
- Elképesztő lehetőséget kaptam.

Zazen meditáció közben

Az utolsó magyar füvesembertől, a 87 éves, bükkszentkereszti Gyuri bácsitól tanulok, akinek a családja háromszáz éve tanulmányozza a gyógyfüvek hatásait. Már alkalmazom, amit tanultam a barátaimnál, de a centrumban szívesen megosztom a tudásom azokkal, akik szeretnék. Természetesen mindössze egy mosoly a fizetség.

Sztárok gyűrűjében

Az avatón a kezdeményezéshez csatlakozott több híresség, így a helyszínen zazen meditációval és numerológiaoktatással is foglalkozó Joshi Bharat, a Kandász Andiból 15 éve erőt merítő, vele lelkiző Demcsák Zsuzsa, Kárász Róbert, Vujity Tvrtko, Németh Lajos, Madár Vera, Varga Győző, Krizsó Szilvia, Bombera Krisztina, R. Kárpáti Péter és sokan mások. A Kandász-kód Boldogság Mozgalom rendkívül jó hangulatú indításán a sztárok szanszkrit házavató szertartáson rizst hajigáltak, tűzceremónián segédkeztek a 15 évet Indiában az ajurvédikus orvoslást tanulmányozó és azt a Yantra Centrumban gyakorló lelki vezetővel.

Németh Lajos az ideginger-terápián harmonizált az Irigy Hónaljmirigy-es Varga Győzőt váltva, Madár Vera pszichológiai akupunktúrával szabadult meg a fogfájásától, míg Kárász Robi gerincét a shaolin szerzetesek titkával, a yumeihóval egyenesítették.

Kárász Róbert a gerincét masszíroztatta
Varga Győző az ideginger-terápián vett részt...
Németh Lajos váltotta őt

Demcsák Zsuzsi pedig a világhírű Eric Pearl-féle kapcsolatteremtő energiagyógyászatot próbálta ki. A sztárok Joshi Bharat segítségével koncentráltak az optimistább jövőért, és családállítást is illusztráltak.

Pozitív gondolkodás

- Minden nézőpont kérdése. Le lehet élni egy életet úgy, hogy mindig mérgelődsz, de mi értelme van. És úgyis élhetsz, hogy azt mondod, a nehézségek azért kellenek, hogy utána valami jobb következzen. Ha pozitív vagy, könnyebben megtalálnak a jó dolgok. Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de a boldogságra való alkalmasság tanulható - ez bizonyított tény - mondja Andi.

A rendkívül igényes térben a népbetegségnek számító gyerek gerincferdülést kezelik kivételes módszerrel, de a Szülőszoba című műsor harcos riporterének központja a meddőség, a pajzsmirigyproblémák nyugati és keleti típusú állapotjavítását is végzi.

- Arra kérek minden csajt, anyát, feleséget, aki tenni akar a családja, szerettei és a saját egészségéért, hogy próbálja ki a boldogság receptet. Dicséret, ölelés, egészséges ételek, szeretet. Csatlakozzon a közösségi portálokon a Boldogság Mozgalomhoz és gyakorolja naponta a receptet, töltse fel kedvenc ölelkezős képét minden nap. A legtöbb like-ot kapott kép szereplőit bemutatjuk a Kalandjáratban és a Kandász-kódban. Ez a magyar ölelkezési verseny!

Ha még többet szeretnél tudni a Boldogság Mozgalomról, vagy a Yantra Egészség és Életmód Központról, akkor látogass el weboldalukra, ahol még több hasznos tippet és izgalmas programot találhatsz.
Ezt is szeretjük