Hogy néz ki egy női test közel 100 kilós fogyás után? Előtte-utána képeken a különbség

A fiatal nő közel 100 kilót fogyott le, nagyon szembetűnő változás látszik a róla készült előtte-utána képeken.

100 kiló fogyás után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jess Gould hihetetlen fogyástörténete bejárta a világsajtót, összesen 91 kilót sikerült lefogynia kitartásának, szigorú diétájának és életmód-változtatásának köszönhetően.

Azonban a fiatal, 29 éves nő a közel 100 kilós fogyása után egy újabb problémával szembesült, mert a drasztikus súlycsökkenés következményeként megereszkedett a bőre, és nagyjából 7 kiló lógó bőrlebenyt cipel magán.

Élet közel 100 kiló fogyás után

Éppen ezért a nő egy adománygyűjtő oldalt hozott létre, amin keresztül a jóakarói a bőreltávolító műtétjére tudnak számára pénzbeli segítséget küldeni. A beavatkozás 31 ezer angol fontba, átszámítva közel 15 millió magyar forintba kerül. Fogyásának anyagi vonzata ellenére Jess Gould egyáltalán nem bánta meg döntését. Az egykor 153 kilós nő, aki 54-es méretű ruhákat hordott, két év alatt 61 kilóra lefogyott, és ruhatárát már 36-os méretű darabokra cserélte - ismerd meg inspiráló történetét!

(Képek forrása: Profimedia)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük