Roppanós, baconös zöldbab a tepsiből: ennél egyszerűbb már nem is lehetne
A fűszeres, ízletes zöldbab baconbe tekerve izgalmas vacsora lehet rohanós napokra.
Összesen 69 találat.
A fűszeres, ízletes zöldbab baconbe tekerve izgalmas vacsora lehet rohanós napokra.
Ha a zöldbablevesbe hús is kerül, olyan laktató lesz, hogy utána nem nagyon bírsz mást enni.
Ha így teszed el a zöldbabot, biztosan megmarad a természetes íze.
Nem bánod meg, ha a sült krumplit egészséges zöldbabbal helyettesíted.
Ez a zöldbableves olyan gazdag, hogy szinte megáll benne a kanál.
A fűszeres zöldbab köretként és mártogatósokhoz is nagyszerű.
A zöldbabos, húsos krumplileves tejföllel habarva mindig bejön.
Soha többet nem fogy visszatérni a vegyes körethez, ha kipróbálod.
Ha megkóstolod, nagy kedvenced lesz ez a rakott zöldbab.
A tejfölös zöldbableves vitaminban gazdag, és laktató. Utána már egy könnyű második fogás is elég.
A gazdag palócleves minden évszakban népszerű. Nyáron bográcsban is elkészítheted.
A rakott zöldbab mindig remek választás, könnyen variálható, és mindenki jóllakik vele.
Ha a sok hús után zöldséges fogásra vágysz, a rakott zöldbab remek választás.
Egy tányér gőzölgő palóclevessel jól indul a hétvégi ebéd. Ehhez már tényleg csak egy könnyű fogás kell!
A bab és a borsó olcsó, laktató és finom alapanyagok, amikből változatos ételeket készíthetsz.
Egy tál borzasztóan egyszerűen összedobható zöldséges zöldbableves bármikor jól jön, sok tejföllel megpakolva az igazi.
A zöldbab nem egy népszerű zöldség, pedig nagyon jól harmonizál húsos fogásokkal, sültekkel, és egészséges is.
A sav-bázis egyensúly felbomlása akadálya lehet a diétának. Ezeket edd a gyorsabb sikerért!
A magyaros ízvilág jeles képviselője a palócleves. Készítsd el receptünket, ami nem szűkölködik mennyei alapanyagokban!
A rakott zöldbabot nem nagyon lehet elrontani, nem igényel semmilyen konyhai tapasztalatot, mégis nagyon finom.
A rakottas tökéletes hó végi fogás. Könnyű elkészíteni, így akkor is nekiláthatsz, ha eddig nem sokat tüsténkedtél a konyhában.
A rakottasok három ismérve: gyorsak, olcsók és kiadósak. Készíts vacsorára egy adag megunhatatlan egytálételt zöldséggel és sajttal!
Bár a nagy hidegnek egyelőre vége, még mindig jólesik egy finom, gőzölgő leves. Próbáld ki remek receptjeinket, hogy felmelegedve várhasd a tavaszt.
Ha elfáradtál a nagy szaladgálásban, fogj egy jénait, rétegezz bele némi zöldséget, egy kis sajtot, és már mehet is a sütőbe.
Rakott is, finom is, könnyű is. Ma végre nem a húsé a főszerep, hanem a ropogós, egészséges zöldségé, amit persze nem kell nyersen enned.
Még tart a friss zöldségek szezonja, így nyárbúcsúztató, zöldséges rakott ételeink vitaminbombaként landolhatnak a vacsoraasztalon.
A serpenyős húsok elkészítésénél talán nincs is könnyebb, hiszen könnyedén tudod ellenőrizni, hogy jó-e; illetve nem is kell velük hosszú órákig szöszölni.