Fantasztikusan omlós, zöldséges sertéshús: ez a titka, hogy puha legyen
Csak vagdosd be a pácolt sertéshúst, és rakd meg mindenféle finom zöldséggel!
Összesen 262 találat.
Csak vagdosd be a pácolt sertéshúst, és rakd meg mindenféle finom zöldséggel!
Így vajpuhára sül a sertéskaraj, amit a pác mellett a vele sült alma és hagyma tesz igazán extrává.
Ha idegenkednél a mézes-mustáros páctól, akkor is adj esélyt ennek a puha, ízekben gazdag sertésszeletnek.
Ne csak karajt és csirkét ránts, a szaftosabb tarja is finom panírba bújtatva.
A zsírosabb, szaftosabb húsok kedvelőinek ezzel a fokhagymás, sült oldalassal biztosan a kedvükbe járhatsz.
Az omlós, puha tarja a pácnak köszönhetően lesz igazán ízletes.
A mustáros sertésragut örömmel fogod tunkolni. Akkor is jó ötlet bevetni, ha népes vendégsereg gyűlik össze nálad.
Finom, puha lesz még a szárazabb sertéshús is, ha sokáig pácolod, és ezzel a módszerrel sütöd.
Ha egy igazán jót akarsz enni, a fokhagymás szűzpecsenye kitűnő választás. Gyorsan átsül, hihetetlenül puha lesz, és sokáig a szádban érzed az ízét.
A székelykáposzta a magyar konyha hagyományos étele, de nincs két egyforma változat. Ebben nem fogsz csalódni!
A sertés szinte minden részéből ízletes és tartalmas ételeket készíthetsz. Süsd, töltsd, vagy főzz belőle pörköltet!
A füge édes íze és a fűszeres, sós hús remekül passzolnak egymáshoz. A töltött sertéssült tökéletes választás, ha együtt eszik az egész család.
A mustáros-baconös sertéssült nem igényel sok munkát, csak egy kis odafigyelést, hogy ne száradjon ki.
A zöldséges sertésragu kiadós, így jól jön, ha egyszerre sok vendéget kell jóllakatnod.
Kerti partik nagy kedvence az omlós, ragacsos BBQ-oldalas. Készítsd el hozzá saját magad a pácot!
A zsíros tarja az egyik legjobban grillezhető hús. Ha így készíted, mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
Ha nem akarsz sok időt a konyhában tölteni, a hirtelensült sertéskaraj jó választás.
Ha így sütöd az oldalast, a hús leomlik a csontról, és bőven lesz mit tunkolni.
Ha szereted a zsírosabb húsokat, ezzel a sörös csülökkel nem bírsz majd betelni.
Sertésből könnyen készíthetsz olyan fogást, mely után mindenki elégedetten és jóllakottan áll fel az asztaltól. Csak nézd végig válogatásunkat!
A hirtelensült, ízes hús percek alatt elkészíthető, és biztosan nem lesz száraz.
A bigos a lengyel konyha tradicionális téli fogása, amit mindenki egy kicsit másként főz.
Még ma készítsd el ezt a tárkonyos sertésragulevest, a szilveszteri buli után jól jöhet.
A lassú tűzön sült, pácolt sertéssült igazán fenséges fogás, amiből mindenki örömmel vesz még egyszer.
Pazar lakomát csaphatsz, ha pácolt, egyben sült sertéscomb lesz az ebéd.
Ne okozzon fejtörést, hogy mi legyen a főfogás: a gombás-tejszínes sertésszelet jól illik a hétvégi menübe.
Az amerikaiak nagy kedvence, a fűszeres pulled pork buciba halmozva, salátával a legfinomabb.
A fokhagymás sült karaj a hétvégi ebédek nagy kedvence lesz.
Pompás lakomában lesz része annak, aki megkóstolja a fokhagymás-mustáros sertéssültet.
Ha sütőzacskóban sült sertéscomb lesz a hétvégi főfogás, mindenki megnyalja mind a tíz ujját.