Kívül ropogós, belül puha rozmaringos sült krumpli: így készítsd el egyszerűen az ínyenc köretet
A sült krumpli az egyik legnépszerűbb étel. Ha egyszer kipróbálod ezt a sütőben sült változatot, ezentúl már csak így akarod készíteni.
Összesen 176 találat.
A sült krumpli az egyik legnépszerűbb étel. Ha egyszer kipróbálod ezt a sütőben sült változatot, ezentúl már csak így akarod készíteni.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
A fűszeres, édeskésre sült cékla tökéletes köret és izgalmas vacsora is lehet.
Isteni finom lesz a rozmaringos sertéskaraj, ha zöldségek és körte is sül a szaftjában.
Készíts egészen újfajta lakomát: süsd ki a puha, rozmaringos szűzpecsenyét ropogós leveles tésztában!
Magad is elkészítheted otthon a friss, ropogós bagettet fokhagymás fűszervajjal töltve.
Az egészben sült kacsa húsa puha, omlós és szaftos, a bőre ropogós. Naranccsal még finomabb, és különleges alkalmakra is elkészítheted.
A fokhagymás, rozmaringos camembert-t fél óra alatt az asztalra varázsolhatod.
Idén Márton-napon tálalj fel fűszeres, omlós, sült libamellet!
A készen kapható töltött párnácskákból, vagyis a ravioliból pillanatok alatt ínycsiklandó vacsorát dobhatsz össze.
Süsd együtt az omlós karajszeleteket a köretként tálalt krumplival! Így átveszik egymás zamatát, és mosogatni is kevesebbet kell utánuk.
A sertéskarajhoz különösen jól megy a citromos-rozmaringos pác. Legjobb, ha egy egész éjszakát benne tartod, és csak másnap sütöd ki.
Ha a csirkecombokat együtt sütöd a köretként szolgáló krumplival, hamarabb elkészülsz, és az elkészült étel is sokkal finomabb lesz.
Kiválóan megy a sült csirkemellhez a citromos, rozmaringos pác, így ráadásul azt is elkerülheted, hogy sütés közben kiszáradjon a hús.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
A kacsamellet nem kell pácolni vagy túlságosan befűszerezni, elég mellé tenni a sütőbe néhány szál rozmaringot és kevés fokhagymát.
Baconbe tekerve a csirkemell sem szárad ki sütés közben, a rozmaringos pác pedig ellenállhatatlan zamatot kölcsönöz neki.
A gomba és a rozmaringos pác a sertéskarajhoz is nagyon jól megy.
A lédús őszibarack nem csak sütikbe finom, a csirkecombokat is feldobhatod vele.
A tavasszal együtt végre megérkezik az újkrumpli is: süsd meg sütőben, fokhagymával és rozmaringgal fűszerezve!
Ha van egy kis időd, a tarját sütés előtt érdemes órákon át pácolni. A fokhagyma és a rozmaring csodás ízt ad neki.
Ne csak a csirkére gondolj, ha szárnyast készítenél! A pulyka is tökéletes választás, és akkor a legfinomabb, ha néhány órát pácolod sütés előtt.
Mindegy, hogy grillen vagy tepsiben sütöd meg a csirkemellet, a fantasztikus fűszerkombináció nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ne száradjon ki.
A gyors előkészítés után már nem lesz semmi dolgod az egészben sült karajjal. Tegyél mellé hagymát és almát, a siker garantált!
A fokhagymás csirkecombok hétvégére, hétköznapra jól jönnek. Ez a kicsit pikáns fűszerezés illik hozzá.
Piast Erzsébet magyar királyné vize gyógyhatással is bírt.
A rozmaringos, narancsos csirkecomb egyszerre édes és sós, ráadásul a köretet is elkészítheted a hússal együtt.
A babona szerint a szilveszteri sertéssült szerencsét hoz az új esztendőben. Ha bőrösen sütöd, biztosan nem szárad ki.
A kacsamell gyorsan elkészül, mégis fenséges fogás, főleg naranccsal sütve, pecsenyelével locsolva.
Az ízletes bőrös sertéssült titka a fűszerezésben és a lassú sütésben rejlik!