Lecsós csirkepörkölt
A csirkepörköltet nem lehet megunni, de a tavasz jegyében tegyél bele a szokásosnál kicsivel több paradicsomot.
Összesen 107 találat.
A csirkepörköltet nem lehet megunni, de a tavasz jegyében tegyél bele a szokásosnál kicsivel több paradicsomot.
Ha a nagy család összegyűlik húsvét alkalmával, készíts egy adag ízletes pörköltöt. Csak nehogy a húsvéti nyuszit főzd meg!
Ha unod az egyszerű csirkepörköltet, akkor válassz férfiasabb alapanyagot. A kakaspörköltet sem nehezebb elkészíteni.
A Julie és Julia című film sikere után itt az ideje, hogy te is a kezedbe vedd a fakanalat.
Olcsón, gyorsan, finomat. Felejtsd el a húst, helyette próbáld ki a zöldborsóval készült szaftos pörköltöt, és készíts egy remek vacsorát a családnak!
Vegyél egy üveg jó vörösbort, és dobd fel vele a szokásos pörköltet! Egészen új ízeket kapsz majd, aminek a férfiemberek sem tudnak ellenállni.
Ideje elővenni a jól bevált, régi fazekat, beledarabolni a csirkét, a paprikát, a paradicsomot, majd fogadni az elismerést.
A marhahús igazi nagyvadaknak való, ugyanakkor puha és omlós. Nem kell megijedni tőle, egy könnyebb raguval bárki megpróbálkozhat.
Húsimádóknak májkrémmel, vegetáriánusoknak tojással - a rakott karfiol mindenképp remek fogás, akár ebédről, akár vacsoráról van szó.
A négy szaftos, magyaros fogás garantáltan az asztal köré gyűjti a családot. A pikáns fűszerekből és a néhol meglepő hozzávalókból remek fogásokat készíthetsz.
A ragut változatosabban el lehet készíteni, mint a pörköltet. Ha kedvet kaptál a zöldséges ételekhez, íme, négy ötlet.
Hiányoznak a régi szép idők ízei a sulimenzáról? Ha igen, próbáld ki válogatott receptjeinket, melyekkel újraélheted gyermekkorod szép pillanatait.
A borjúhús ízletes, nem véletlenül ebből készítik az igazi bécsi szeletet. Próbálj ki négy isteni receptet, és ne ijedj meg a különleges hústól!
A vadhústól nem szabad megijedni, kicsit tovább kell pörkölni, mint a csirkét, de bátran próbálkozz vele.
A csirkepörkölt igazi hétvégi fogás. Nem nehéz elkészíteni, és biztos, hogy senkinek nem lesz ellene kifogása, bármivel is tálalod.
Karakteres ízek, merész fűszerezés és egyszerű elkészítés. Ilyen ételből most 85-öt találsz cikkünkben.
Csirkéből klasszikusan, káposztával szegedi módra, gombából hús nélkül. Mindegy, melyiket választod, a siker szinte garantált.
Vagyis egy friss saláta, ha valami egyszerűre, egy szaftos pörkölt, ha valami laktatóra vágysz. Három recept, plusz egy receptvideó.
Bár a bográcsozásnak vége, a pörkölt lábasban elkészítve is nagyon finom. Akkor sem kell lemondanod róla, ha nem vagy húsevő.
A könnyű salátavacsorák után lepd meg párodat valami igazán karakteres, férfias étekkel. Marhapörköltjeinkre nem lesz panasz.
Akár bográcsban, akár a tűzhelyen készíted, egy jó kis szaftos pörköltnek nincsen párja. Dobd fel egy kis vörösborral, hogy pikáns legyen.
Rizzsel kiváló fogás lehet egy finom, szaftos ragu, hiszen a köret felszívja a szószt, és az egyszerű íz kiegyensúlyozza a ragu fűszerességét, csodás aromáját.
Használd ki a maradék jó időt, és menj el kirándulni vagy nyaralni. Vagy csak állítsd fel a bográcsot a kert végében, és tedd különlegessé a hétvégi ebédet.
Sokan szeretik a vörösbor pikáns ízét, akkor is, ha éppen az ételbe kerül. Ha pedig keveredik a szabad tűz füstös ízével, akkor a legjobb.
Akár egész napos program is kerekedhet a közös baráti főzésből. Ha kiosztod a feladatokat, akkor neked már csak a fakanalat kell forgatnod.
A hétvégi családi ebéd egyik fénypontja lehet a csirkepörkölt galuskával. Hogy ne váljon unalmassá, íme, négy izgalmas recept.
A bográcsozás azért olyan jó, mert hatalmas adagokat készíthetsz, és eközben nem kell a konyhában rostokolni.
A bográcsozás nem csupán az étel elkészítéséről szól, hanem a baráti beszélgetésekről, a jó hangulatról és a közös élményről is.
Baráti vacsorák közkedvelt szereplőjéről van szó, ki ne szeretné a friss, puha kenyeret belemártogatni a pörkölt isteni, piros szaftjába.
A jó ragut elkészítheted bográcsban, de a tűzhelyen is. A nagy családi ebédeken éppúgy kedvenc lehet, mint a pasidnál. Elő a késeket, indulhat a kockázás!