Kiadós rakott padlizsán darált hússal: paradicsommal együtt sütve igazán finom
Úgy az igazi a rakott padlizsán, ha a darált hús mellett paradicsommal is rétegzed.
Összesen 648 találat.
Úgy az igazi a rakott padlizsán, ha a darált hús mellett paradicsommal is rétegzed.
Egy egyszerű, trükkös módszerrel különlegessé, még étvágygerjesztőbbé teheted a klasszikus egészben sült csirkét!
Ha még nem próbáltad a tepsis lecsót, itt az ideje elkészíteni, hisz az ízek sokkal intenzívebbek lesznek.
Az olaszok a focacciát eredetileg reggelire fogyasztották, ma pedig legtöbbször előételként kerül az asztalra.
A hűsítő, citromos uborkasalátát kedved szerinti színes zöldségekkel dobhatod még fel.
Igazi nyárias fogás a darált hússal töltött paradicsom, ami lédús zöldségből a legfinomabb.
A krémes, fűszeres túróval töltött paradicsom isteni finom nyári előétel vagy akár egy könnyű vacsora is lehet.
A klasszikus caprese saláta tésztával, olívás öntettel gyors és frissítő fogás.
Az olasz paradicsomleves a magyartól eltérően inkább sós, és zöldfűszerek adják meg a karakterét.
A paradicsomlé segíthet a szív- és érrendszer megóvásában is, de nem mindegy, hogy milyen italt választasz.
Télen is juthat finom házi lecsó az asztalra, ha még mostanában elteszed friss zöldségekből.
Az olasz lecsó, vagyis a peperonata sokféle színes paprikából, és hús nélkül készül.
A fűszeres rizzsel töltött paradicsom mellől tényleg nem hiányzik a hús. Szép nagy, érett példányokat válassz hozzá.
Mennyei lesz a csirkemell, ha a tetejére paradicsomot sütsz, és mozzarellát is olvasztasz rá.
A kérdést valójában többféleképpen is megközelíthetjük.
A lehűtött paradicsom íze nem az igazi, de vajon visszafordítható a folyamat?
Készítsd el a rántott mozzarellarudakat nagy szemű pankobundában! Még finomabb, ha saját készítésű, paradicsomos házi marinara szószba mártogatod.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
Ha szereted a csirkemellet, és szívesen eszel bruschettát is, ötvözd a két kedvencedet! Így isteni mediterrán fogást kínálhatsz ebédre.
Akár most megfőzheted egész télre a házi pizzaszószt.
A sok-sok sajttal, paradicsommal és darált hússal készült olaszos rakott krumpli után mindenki megnyalja a tíz ujját.
A gyuvecs, vagyis a balkáni népek lecsója számtalan módon készíthető, mindenhogy finom.
Könnyű, ízletes, diétás csirkét süthetsz édes, lédús paradicsommal és friss kakukkfűvel.
A padlizsán egyik legjobb elkészítési módja, ha megtöltöd húsos raguval, továbbá felturbózod paradicsommal és mozzarellával.
A napsütésben érett és szárított paradicsom kiváló alapanyag. Fűszeres olajban eltéve télen is tökéletes, és számtalan módon felhasználhatod.
A caprese az olaszok kedvenc nyári előétele, amit pár perc összedobni. Már ránézésre is csábító, az íze pedig isteni.
Ha egyszer rákapsz a házi készítésű ketchupra, többet soha nem fogod a boltit vásárolni.
Varázsolj a konyhádba mediterrán hangulatot! Napsütötte vidékek kedvence ez az olívabogyóval és paradicsommal sült, fűszeres csirkecomb.
A paradicsom minden formában kitűnő: nyersen, főzve, feltétként, szószként is. Válogass a legjobb receptek közül!
Ha a csirkecombokat néhány órán át pihenteted a mézes pácban, sokkal ízletesebb lesz, de rohanós napokon akár rögtön sütheted is.