Ropogós csirkecombok mustáros-citromos pácban: így lesz belül igazán szaftos
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
Összesen 133 találat.
Mustáros-citromos pácban érlelve egészen különleges ízű lesz a csirkecomb.
A fokhagymás magyaros sertéstarja után senki sem fog éhesen felállni az asztaltól.
Egy vidám baráti estére nem is kell finomabb ropogtatnivaló ennél a sajtos házi ropinál.
A mustáros-tejfölös szósszal nyakon öntött sertéskarajnál nem is kell kiadósabb ebéd.
A baconbe tekert, sajttal töltött virsli gyors vacsorának és vendégváró fogásnak is tökéletes.
A mézes-mustáros pác minden húsfélével isteni. Nagy sikere lesz akkor is, ha csirkecombokat kensz le vele.
A mustáros, fokhagymás tejszínben sült csirkével alig van munka: a szósz ízesítése után már csak be kell tolni a sütőbe.
Nagyon jót tesz az omlós, szaftos sertéstarjának, ha sörben párolod puhára.
A hagyományos újévi lencsefőzelék füstölt hús levében fő. Még finomabb, ha mustárt és fokhagymát is teszel hozzá.
A kefires dán krumplisaláta izgalmas köret a sült húsok mellé.
A finom, mustáros steakburgonya bármilyen hús mellé, vagy akár önmagában is megállja a helyét.
A tarja a sertés legszaftosabb része, amihez különösen jól megy a fűszeres, mustáros pác.
A mustáros, paradicsomos csirkeszárnyakkal nincs sok munka, mégis repetáznál belőle.
Az egészben sült mustáros karajjal alig van munka, az íze pedig mindenkit elkápráztat.
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Ne bonyolítsd túl a főzést! A pác adja meg a serpenyős tarja csodás ízét. Lehetőleg magos mustárral készítsd, és pihentesd egy éjszakán át!
A krumplit az egyszerű ízesítők fenségessé teszik. Tovább színesítheted a köretet lila burgonyával.
Ha szereted az omlós húsételeket, a fűszeres, mustáros karajnak nálad is ott a helye az asztalon.
Ne mindig ugyanúgy készítsd a sült krumplit! Jót tesz neki, ha izgalmas ízekkel megbolondítod egy kicsit.
Úgy az igazi a mézes-mustáros sertésszelet, ha az ízeket a hűtőben hagyod összeérni.
A mézes-mustáros pácban sült kelbimbó gyors és egészséges vacsora lehet, de akár köretként is kínálhatod.
A méz és a mustár tökéletesen illik egymáshoz. A csirkecombot is érdemes a sós-édes pácban sütni.
A mézes-mustáros szósz kiválóan megy a húsokhoz, a kicsit szárazabb pulykamellhez pedig különösen illik.
A fokhagymás, fűszeres csirkecsíkokat serpenyőben vagy elektromos grillen is megsütheted, biztosan nem szárad ki.
A mustáros, fűszeres szűzpecsenye egészben sütve ínyenc fogás. Csak arra ügyelj, hogy ne szárítsd ki a húst!
Tokányt, azaz szaftos húst sokféleképpen készíthetsz. A mustáros az egyik legjobb változat.
A mustáros sült oldalassal tényleg jóllakik a család. Ha szereted a kicsit zsírosabb húst, ennél jobbat nem is készíthetnél.
Igazi ízkavalkád a tepsiben, a mustár mellett a fokhagyma és a bor teszi igazán különlegessé a szaftos csirkecombot.
A méz és a mustár klasszikus pác, együtt nagyon pikánssá teszik az egyszerű csirkemellet.
Ha szereted a szaftosabb fogásokat, akkor a sütőben sült, fűszeres tarja kiváló választás.