Sűrű, selymes karfiolkrémleves: krumplival sűrítve, ropogós karfioldarabokkal a tetején
A karfiol energiát adó leveseknek is tökéletes, főleg krumplival készítve. Akár önmagában is megállja a helyét.
Összesen 294 találat.
A karfiol energiát adó leveseknek is tökéletes, főleg krumplival készítve. Akár önmagában is megállja a helyét.
Az almás zellerkrémleves mindig jól jön: melegebb napokon, hidegen tálalva frissít, hűvösebb napokon, forrón pedig felmelegít.
A sok-sok fokhagymával és bazsalikommal ízesített cukkinikrémleves tartalmas és finom bevezetője az ebédnek.
A selymes krémleves alapja az intenzív ízű, extra finom sült paprika. Még jobb lesz a végeredmény, ha grillen sütöd meg a zöldséget.
A tejszínes kukoricalevest a chili teszi pikánssá, a pirított bacon pedig kiadóssá.
A hideg, tejszínes sárgadinnyeleves igazi hűsítő a nyári kánikulában, hiszen még főzni sem kell.
Ha szereted a hagyományos változatot, azért, ha pedig nem, azért kell megkóstolnod ezt a tejszínes karfiolkrémlevest.
A selymes gombakrémleveshez remekül megy a száraz vörösbor és az izgalmas fűszerek is feldobják.
A sűrű borsóleveshez remekül megy a mozzarella. Hamarosan a friss borsó is elérhető lesz, amelyből még finomabb a végeredmény.
Itt a tavasz, így itt az ideje egy fantasztikus vegyes zöldségkrémleves elkészítésének!
A sűrű, póréhagymával gazdagított krumplikrémleves olyan tartalmas, hogy akár főfogásként is számításba veheted.
Ne csak fűszerként használd a petrezselymet! A petrezselyem-krémlevesben a zöld levelek íze dominál.
Ha valami igazi tavaszi finomságra vágysz, készíts zamatos, illatos medvehagyma-krémlevest! A tejszíntől lesz finom selymes.
Ne csak főzeléket készíts spenótból! A krémleves kicsit lágyabb, ugyanakkor nagyon finom bevezetője az ebédnek.
Ez a könnyed, krémes kukoricakrémleves ideális akkor, ha gyorsan szeretnél valami finom vacsorát összedobni.
Itt a tavasz, ideje, hogy selymes, ízletes krémlevest főzz a friss, illatos medvehagymából!
Ha a brokkoli- és a karfiolkrémlevest külön-külön is szereted, próbáld ki együtt a kettőt!
A brokkolis krémleveshez különösen illik a sajt. Hamar elkészül, és nagyon jól átmelegít a hideg téli napokon.
Van néhány sajtdarab a hűtődben? Ne dobd ki, újrahasznosításának nagyszerű módja ez a melengető négysajtos leves.
A parmezános zöldborsókrémleves hamar elkészíthető, mégis különleges finomság. Mirelit borsóból is isteni.
A tejszínes, fűszeres kelbimbókrémleves jól átmelegít hideg téli estéken.
Az édes gesztenyekrémleves tökéletes bevezetője lehet az ünnepi menünek. Még finomabb, ha kevés kókusztejjel is megbolondítod.
A gombakrémleveshez jól passzol a karakteresebb fokhagyma és a sajt, a tejszíntől pedig finom, selymes lesz.
A fehérbableves konzervből villámgyorsan elkészül. Ha húst is teszel bele, akár önálló fogásként is megállja a helyét.
Itthon is egyre többen kedvelik meg az édesburgonyát, amiből könnyen és gyorsan tartalmas krémlevest készíthetsz.
A testet-lelket átmelengető krémlevesek hideg napok nagy kedvencei. Szinte mindenféle zöldségből készítheted, és a legváltozatosabban tálalhatod.
Ahány zöldség, annyiféle krémleves. Próbáld ki ezt a fehérrépás, selymes változatot is!
Ősszel, hideg napokon különösen jólesik egy testet és lelket kényeztető krémleves. A brokkolis, sajtos változat remek választás.
A lágy, kellemesen fűszeres sütőtökkrémlevesnél finomabbat nem is kívánhatnál hűvösebb őszi napokon. Ebédre, vacsorára is kitűnő választás.
Ne csak szilveszterkor készíts lencsét! Krémesítve, melegen esik most igazán jól.