Baconös, lila hagymás újkrumpli sütve: ínyenc öntettel még jobb
Ne mindig bő olajban vagy simán tepsiben, esetleg petrezselyemmel süsd az újkrumplit! Baconnel, lila hagymával extra finom.
Összesen 598 találat.
Ne mindig bő olajban vagy simán tepsiben, esetleg petrezselyemmel süsd az újkrumplit! Baconnel, lila hagymával extra finom.
Ezért érdemes elővenni a grillsütőt! A kolbásszal, nyárson sült krumplival változatosabbá teheted a kerti partik kínálatát.
Mindig jó, ha van a hűtődben zöldséges alaplé, hisz a levesek mellett mártásokba, szaftos húsokhoz is jól jön.
Legyen ez a következő köret, amit kipróbálsz! Fűszeresen, ropogósan tökéletes.
Ezt a fantasztikus, csábító külsejű, isteni krumplit ki ne hagyd! Már az elkészítése is különleges, de kicsit sem bonyolult.
Ilyenkor újkrumplival gazdagítva a legfinomabb az ízekben dúskáló karfiolleves.
Egy kis változtatás, és teljesen más ízű lesz a krumplipüré. Ennek az állaga is tökéletes.
Ha igazi házias ízekre vágysz, főzz babéros újkrumplifőzeléket! A tejföltől jó selymes lesz.
A sült csirke mindig telitalálat, a kakukkfüves változat még inkább. Néhány trükk, és a hús vajpuha lesz.
A sült újkrumpli spárgával a tavasz egyik legjobb fogása. Hát még sajttal felturbózva!
A spenótos-sajtos tepsis krumpli több, mint köret, önálló ételként is kínálhatod.
Nemcsak petrezselymesen finom az újkrumpli: tejszínnel, sajttal, sütőben sütve igazán fejedelmi lesz.
Ne csak klasszikus húslevest főzz hétvégén, a gombócos, zöldséges verzió is nyerő, és még változatos is.
Egyél jót, készítsd el villámgyorsan! A spenótos krumplisaláta könnyű, mégis tartalmas.
Ha így sütöd, a zöldséges sertéssült kellően szaftos és fűszeres lesz.
A tepsis krumplit legalább ezerféle variációban elkészítheted. Bármelyiket választod is, senkit nem ér csalódás.
Krumplival még laktatóbb lesz a karalábé-krémleves, a tejszínnel pedig finom selymessé teheted.
Utánozhatatlan íze lesz a krémlevesnek, ha sült zöldségekből készíted. Laktat, mégsem hizlal.
Retekkel, snidlinggel igazán tavasziassá teheted a majonézes krumplisalátát.
Ha könnyed, tavaszi levesre vágysz, a különleges illatú, medvehagymás krumplikrémlevesnél jobbat nehezen találsz.
Ha a rizs helyett krumplival készíted a rakott zöldbabot, még laktatóbb lesz.
A bevagdosott, vagy ahogy sokan ismerik, a Hasselback-krumpli széle ropogós, belül nagyon puha, és alig kell hozzá olaj.
A chowder sűrűbb és laktatóbb, mint egy sima leves. Kukoricával, krumplival nagyon tartalmas és finom.
Maradék sült húst is tehetsz a szaftos, sajtos rakott krumpliba. Nincs vele sok munka, csak rakj mindent a sütőbe.
Együtt készül a ropogós hús és a szaftos köret: ezt a krumpliágyon sült csirkét mindenki szeretni fogja.
Nem kell mindig hús a rakott krumpliba, és a tejfölt is lecserélheted tejszínre.
Ne csak süsd vagy rántsd a halat! Különleges és ínycsiklandó pogácsát készíthetsz belőle.
Ne mindig csak sütve, főzve vagy püréként edd a krumplit! Felfújtként különleges fogást kóstolhatsz.
A hagymával sült, vajas krumpli kiadós, gazdag köret, aminél jobbat nem is kívánhatsz a főfogás mellé.
Az ínycsiklandó tater tot hasonlít a krokettre, csak nem kell bundázni a krumplis masszát.