húsételek
Cikkek és képek a következő témában: húsételek.
Összesen 2029 találat.
Házi tepertőkrém szomszéd néni módra - Percek alatt összedobodhatod
Aranyló sült csirke sörrel locsolva - Ettől lesz tökéletesen ropogós a bőre
Parmezánbundás, ropogós csirkemell a sütőből - Jobb lesz, mint rántva
Régimódi bakonyi csirke sok szafttal - Hamarabb kész van, mint sertésből
Rozmaringos, citromos sült csirkecombok: csodaszép, ropogós bőrrel
Grillcsirke hedonistáknak
Füstölt csülkös paprikás krumpli
Rántott csirkemell tejfölös bundában - Ha megkóstolod, csak így készíted ezután
A legjobb zsírgyilkos vacsorák, ha a folyamatos fogyás a cél
A hét minden napjára mutatunk egy-egy ötletet. Finomak, laktatnak, egészségesek, fogyasztanak.
Cseréptálban sült vörösboros marhapörkölt : szétomló hús, sűrű szaft
Egy éjszakán át pácolt vasalt csirkecomb - Otthon is meg tudod sütni
Klasszikus bécsi borjúszelet rántva - A Wiener Schnitzel eredeti receptje
Pikáns krémsajtos csirkemell ropogós panírban - Így lesz még finomabb a rántott hús
Ropogósra sült csirkecombok krumpliágyon - Vele sült körettel
A tepsiben sült csirkecombbal alig van munka, mégis nagyszerű.
Mustáros pácban sült karajszeletek - Így biztosan nem lesz száraz a hús
Készítsd elő a karajt este, másnap pedig csak süsd meg serpenyőben.
Sajttal-sonkával töltött csirkegolyók ropogós bundában - Frissen még folyós középen a sajt
Készítsd el a cordon bleu-t egy kicsit másként, mint szoktad.
Extra sajtos óvári sertésszelet - Ezután megnyalod mind a tíz ujjad
Az óvári sertésszelettel alig van dolgod, az íze mégis mindent visz.
A cigánypecsenye hagyományos receptje
Ha igazán jó cigánypecsenyét ennél, így készítsd el!
Rózsaszínre sült fűszeres kacsamell egyszerűen - Így marad a hús szaftos és omlós
Néhány trükkel olyan lesz a kacsamell, mint az éttermekben.
Ínycsiklandó tejszínes-gombás szelet - Omlós hús finom szószban
A tejszínes, sajtos szósz és a gomba igazán fejedelmivé varázsolja az egyszerű csirkét.
Fokhagymás csirkefalatok ropogós bundában - Remek variáció rántott húsra
A rántott csirkemellet legközelebb is így fogod elkészíteni.
A legízletesebb ragacsos sült oldalas - Isteni falatok a sütőből
Készíts fejedelmi ebédet! A sült oldalas akkor az igazi, ha omlós, szaftos és ragacsos.
Sajttal, tejszínnel sütött csirkemell, ami garantáltan krémes lesz
Tedd izgalmassá a sima, száraz csirkemellet tejszínnel és sajttal! Mindenki repetázik belőle.
Pikáns, rántott csirkeszárny - Ebben a bundában süsd, hogy még ropogósabb legyen
A házi bundás csirkeszárny még jobb, mint a híres gyorsétteremben.
Kefirben pácolt csirkecomb - Minden eddiginél omlósabb lesz
Minél tovább pácolod a csirkecombokat, annál ízletesebbek lesznek. Nagyon népszerű fogás.
A székelykáposzta legjobb házi változata - A falusi keresztanyám legnépszerűbb receptje
Kevés étel veheti fel a versenyt a jól elkészített székelykáposztával.
Sajtos-tejfölös tepsis fasírt - Olajszag nélkül, kevés munkával
A magyar konyha nagy kedvence teljesen megújult. A sajtos-tejfölös változat minden eddigit lepipál.
Cseréptálban sült bőrös sertéscomb - Egyszerre omlós és ropogós
Könnyű dolgod lesz a hétvégi főfogás készítésekor, ha egyben sütöd a fűszeres sertéscombot.
Krumplibundában sült, fűszeres rántott hús - Eszméletlenül finom
Rántott hús lesz a hétvégi családi ebéd? Dobd fel kicsit a panírt, ez a különleges bunda mindent visz!