Zöldfűszeres, fetás krémmel töltött csirkemell: baconben sütve nem szárad ki
Ha az egyszerű csirkemellből fenséges ebédet készítenél, töltsd meg fűszeres fetával, és csavard baconbe!
Összesen 2026 találat.
Ha az egyszerű csirkemellből fenséges ebédet készítenél, töltsd meg fűszeres fetával, és csavard baconbe!
Az egzotikus mézes-szezámmagos csirkefalatok mindenkit lenyűgöznek majd.
Ha szereted a gyümölcsös húsokat, biztos, hogy ez az egyszerre édes és sós, ananásszal sült sertésszelet is ízleni fog.
Az enyhén csípős pácban érlelt, ropogós baconbe tekert csirkeszárnyakat egyszerűen elkészítheted, és nem fogod tudni abbahagyni, amíg az utolsó darab is el nem fogy.
Omlós és zamatos lesz a hús, ha fokhagymás-rozmaringos pácban érleled. A tepsibe tegyél még paradicsomot is.
A szűzpecsenye a sertés egyik legértékesebb része. Mustárral és baconnel készítve fejedelmi lakoma.
Izgalmasabb, nem a megszokott lesz a vagdalt, ha paradicsomszósszal együtt sütöd meg.
Süss ropogós csirkecombokat almával és hagymával egy tepsiben!
Nem lesz unalmas a sült csirke, ha fűszervajjal dobod fel. Sőt, vele együtt a köret is elkészül.
Még finomabbak a fehérborban sült csirkecombok, ha bacont és gombát is dobsz melléjük a tepsibe.
Még finomabb a ropogós sült csirkecomb, ha almával és hagymával együtt teszed a tepsibe.
Úgy az igazi a pikáns sült tarja, ha tetejére házi fűszervajat adagolsz, amely így megolvad, és fenséges ízkavalkádot eredményez.
A kacsamellet nem kell pácolni vagy túlságosan befűszerezni, elég mellé tenni a sütőbe néhány szál rozmaringot és kevés fokhagymát.
Ha szereted a csirkemellet, és szívesen eszel bruschettát is, ötvözd a két kedvencedet! Így isteni mediterrán fogást kínálhatsz ebédre.
A szárazabb csirkemellet azzal is feldobhatod, ha megtöltöd sonkával és sajttal.
A tepsis mézes-mustáros csirkecomb könnyű, egyszerű fogás, ami fügével sütve fejedelmi ebéd lehet, sőt ünnepi alkalmakra is tökéletes.
Ha épp diétázol, vagy csak vigyázol a vonalaidra, készítsd kalóriaszegényen a fasírtot. A kenyér helyett zabpehely kerül bele, és nem kell hozzá bő olaj.
A csirkefalatokat a rántott hús alternatívájaként is asztalra teheted. A bundához a sört mindig hidegen használd.
Az egészben sült mustáros karajjal alig van munka, az íze pedig mindenkit elkápráztat.
A ragacsos, pikáns csirkecombokat mindenki imádni fogja, aki szereti az igazán csípős ízeket.
Ha szereted a különféle zöldséges, töltött húsokat, ez a görög Hasselback-csirkemell remek választás.
Ha szereted a rántott húst, de újítanál egy kicsit, bújtasd a csirkemellet fűszeres, kefires bundába!
A méz, a mustár és a sertésszelet találkozásából csak valami igazán finom fogás jöhet létre.
Ismerkedj meg te is a zsályával - használd például finom, omlós csirkemell fűszerezésére.
A zöldségekkel sült csirkenyárs, más néven a saslik sütőben és szabad tűzön készítve is finom, nyárias hangulatú vacsora.
Ne mindig ugyanúgy készítsd a sült csirkét! Most bőségesen van paprika, dobd fel vele a húst!
A legfinomabb csirkepaprikás háztáji állat húsából készül.
Ne bonyolítsd túl a főzést! A pác adja meg a serpenyős tarja csodás ízét. Lehetőleg magos mustárral készítsd, és pihentesd egy éjszakán át!
A paradicsomos szószban sült fűszeres csirkemellhez különösen jól megy az olívabogyó.
A sütőben sült mustáros csirkemell után mindenki megnyalja a tíz ujját.