hús

Cikkek és képek a következő témában: hús.

Összesen 299 találat.

2010. november 25., 11:50
Szezámmagos-mézes csirke

Szezámmagos-mézes csirke

Ha szereted a kínai éttermek ízvilágát, készítsd el te magad a szezámmagos-mézes csirkét, akár többféleképpen is!

2010. november 15., 15:15
Csípős csirkeszárnyak

Csípős csirkeszárnyak

Felejtsd el a gyorséttermekben kapható csirkeszárny-falatokat, inkább vedd birtokba a konyhát, és készítsd el te magad a ropogós sültet ebédre vagy vacsorára!

2010. április 12., 15:45
A gyros és a pita receptje

A gyros és a pita receptje

Ha szeretnél házilag is gyros-t készíteni, itt a lehetőség. Következő receptjeinkkel otthonodba hozhatod a görög konyha remekművét.

2010. március 6., 07:35
4 gazdag húsleves receptje

4 gazdag húsleves receptje

A húsleves a klasszikus vasárnapi ebéd része. Most itt a lehetőség, hogy kipróbáld receptjeinket, és a nagyi nyomdokaiba lépj.

2009. december 11., 13:15
5 szaftos hús 15 perc alatt

5 szaftos hús 15 perc alatt

A fűszeres pácok nemcsak remek ízt kölcsönöznek a sülteknek, de a hús is sokkal omlósabb, szaftosabb lesz tőlük. Gondolj a holnapra, és spórolj időt!

2009. október 3., 08:15
4 gyors tepsis sült szombatra

4 gyors tepsis sült szombatra

Ha nem szeretnél órákat a hétvégi ebéd elkészítésével tölteni, akkor válassz egy gyors tepsis husit, dobd össze, told a sütőbe, és várd, amíg az illatok előcsalogatják a családot.

2009. szeptember 21., 14:15
4 rizseshús-variáció

4 rizseshús-variáció

Nem kell rögtön vonatjegyet váltanod, ha elfog a nosztalgia a nagyi főztje iránt. A rizses hús az az étel, amit biztosan te is el tudsz készíteni.

2009. szeptember 19., 08:15
4 omlós sült tepsiben

4 omlós sült tepsiben

A sült húsok elkészítése nagyszerűen alkalmas arra, hogy kiélhesd a kreativitásod. Bármilyen a hús, ezerféleképpen hangsúlyozhatod az ízét.

2009. augusztus 27., 18:14
4 sűrű, ízes, szaftos ragu

4 sűrű, ízes, szaftos ragu

Rizzsel kiváló fogás lehet egy finom, szaftos ragu, hiszen a köret felszívja a szószt, és az egyszerű íz kiegyensúlyozza a ragu fűszerességét, csodás aromáját.

Ezt is szeretjük