Gyors serpenyős csirkecombok: tejszínes szaftban sül ropogósra a bőre
A frissen sült tejszínes csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre is ropogósra pirul.
Összesen 431 találat.
A frissen sült tejszínes csirkecomb úgy az igazi, ha a bőre is ropogósra pirul.
A friss, ropogós újkrumpli vajjal sütve ellenállhatatlanul finom köret.
Ha gyorsan elkészülő vacsorára vágysz, a fokhagymás-baconos tészta a legjobb választás, hiszen kiadós és nagyon finom.
Egyes gyógynövénytartalmú készítmények gyógyszerekkel fogyasztva nem várt tüneteket válthatnak ki.
A húsvéti báránycombhoz remekül megy a rozmaring és a száraz fehérbor.
Nem biztos, hogy ki kell dobni a csírázásnak indult hagymát.
Ropogós, illatos uzsonnát dobhatsz pillanatok alatt az asztalra, ha a zsemlét fűszervajjal töltöd meg, és így tolod egy kicsit pirulni a sütőbe.
A fokhagymás magyaros sertéstarja után senki sem fog éhesen felállni az asztaltól.
Fokhagymás vajban sütve, színes zöldségekkel igazán finomak a csirkemellfalatok.
A borsófőzelék magyarosan, fokhagymával és paprikás rántással is utolérhetetlenül finom.
A lapcsánka, vagyis a reszelt krumplis kis lepény hagymával ízesítve is ellenállhatatlan.
A ropogós, pirosra sült csirkecomb úgy az igazi, ha elkészítés előtt hagyod befűszerezve pihenni a hűtőben. Fokhagymás vajban pácolva felejthetetlen.
A mustáros, fokhagymás tejszínben sült csirkével alig van munka: a szósz ízesítése után már csak be kell tolni a sütőbe.
Az aioli valójában nem más, mint egy rengeteg fokhagymával készült házi majonéz, amit utána kedved szerint ízesíthetsz.
Sütőzacskóban készítve még finomabb a csirkecomb. Készítsd fokhagymával és rozmaringgal fűszerezve!
A sütőben sült fokhagymás, zöldfűszeres páccal leöntött cukkinikorongok finomak és nagyon egészségesek is.
Ropogós házi krutonnal kínálva minden krémleves finomabb lesz.
Ha sütőben sütöd a fűszeres fasírtgolyókat, a lakás sem fog úszni az olajszagban.
A krémes és laktató fokhagymás, tejszínes tészta a sietős esték megmentője, ugyanis villámgyorsan az asztalra kerül.
A baconszeletekbe tekert fűszeres sült krumpli nagyon könnyen elkészíthető ropogtatnivaló.
A narancsos kacsacomb az egyik legelegánsabb karácsonyi fogás.
Még finomabb a rántott csirkemell, ha bundázás előtt paprikás tejfölben pácolod.
A tarjából készült fokhagymás, szaftos vasi pecsenye után mindenki megnyalja a tíz ujját.
Úgy az igazi a sűrű burgonyakrémleves, ha sok fűszerrel készíted. Még jobb, ha többféle hagymán pirítod le a hozzávalókat.
Serpenyőben is kisütheted a baconbe tekert csirkemellet. Még finomabb, ha a közepébe egy kevés sajtot is rejtesz.
Magad is elkészítheted otthon a friss, ropogós bagettet fokhagymás fűszervajjal töltve.
Az egészben sült sertéskaraj titka a finom pác és az, ha tepsibe helyezés előtt minden oldalára kérget pirítasz. Kakukkfűvel fűszerezve fejedelmi lakoma.
Ha már unod a megszokott rántott húst, próbáld ki a csirkemellfalatkákat fokhagymás, joghurtos bundába forgatva!
Ez a selymes, tejszínes fokhagymakrémleves a levébe főzött sok-sok zöldségtől lesz tele vitaminnal.
Ha szereted a különféle húsgombócokat és a kínai ízeket, akkor ezt az egyszerre édes és sós fogást feltétlenül meg kell kóstolnod!