Egészben sült karácsonyi sügér: gyönyörű fogás, ha halat készítesz
Aki szívesen készít karácsonykor halat, biztosan szívesen fogja elkészíteni ezt a gyönyörű, egészben sült sügért.
Aki szívesen készít karácsonykor halat, biztosan szívesen fogja elkészíteni ezt a gyönyörű, egészben sült sügért.
A sajtos csirkefasírt tepsiben sül, és illatos, citromos fűszervajjal van leöntve.
A sós túrótorta meglepő ízvilágú, de fantasztikus desszert.
A tőkehalfilé könnyen kezelhető, és nagyon finom: süsd együtt fűszervajjal!
Ha sütőben készíted a kijevi csirkemellet, kevésbé szívja meg magát olajjal, így a gyomornak is jót tesz.
A kis sonkás-sajtos batyuk frissen és ropogósan a legfinomabbak, de akár másnap az uzsonnásdobozba is pakolhatsz belőlük.
Még finomabb lesz a sült sertéskaraj, ha lágy fűszervaj olvad a tetejére.
Medvehagymás fűszervajat sokféle módon készíthetsz: ebbe a változatba kéksajt is kerül.
A fehérborban sült csirkecombbal kevés a munka, a végeredménytől pedig garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad.
A fűszervajas svéd krumpli nagyon egyszerűen készül, és kedved szerint ízesítheted.
A fehérboros szaftban, répával együtt sütött csirkecomb hamar készen van, és nagyon omlós.
Különösen finom lesz a grillezett kukorica, ha fokhagymás fűszervajjal kened le.
Az egészben sült fűszervajas csirke fűszeres, szaftos, és akár ünnepi alkalmakra is fenséges fogás.
Ropogós, illatos uzsonnát dobhatsz pillanatok alatt az asztalra, ha a zsemlét fűszervajjal töltöd meg, és így tolod egy kicsit pirulni a sütőbe.
Fehérborral és házi fűszervajjal ellenállhatatlan csirkecombokat süthetsz.
Az egészben sült vajas csirke rendkívül mutatós, mégsem nehezen elkészíthető étel.
A rozmaringgal ízesített, olívabogyóval együtt sütött csirkecomb könnyen összeállítható.
Magad is elkészítheted otthon a friss, ropogós bagettet fokhagymás fűszervajjal töltve.
Nem lesz unalmas a sült csirke, ha fűszervajjal dobod fel. Sőt, vele együtt a köret is elkészül.
Úgy az igazi a pikáns sült tarja, ha tetejére házi fűszervajat adagolsz, amely így megolvad, és fenséges ízkavalkádot eredményez.
Gondoltad volna, hogy a kukorica baconbe tekerve még finomabb, mint magában főzve? Sütőben sütve és grillezve is elkészítheted.
Ha szeretsz az étteremben kijevi csirkemellet rendelni, biztos, hogy otthon is szívesen elkészíted majd.
Itt a medvehagyma szezonja, készíts belőle házi fűszervajat! Kenyérhez, húshoz is kitűnő.
Hihetetlenül finom, ahogy a fűszervaj lágyan ráolvad a húsra, ami így sokkal ízletesebb és szaftosabb lesz.