5 alacsony kalóriás nass, ami még este is belefér, és nagyon finom
Ha este jön rád a nassolhatnék, csoki helyett próbáld ki a következő, gyors és egészséges recepteket!

Dia

	Bármikor készíthetsz gazdag házi müzlit, ami mindenféle mesterséges anyagtól mentes. Önts egy tálba zabpelyhet és egy kis mézet vagy édesítőszert, majd keverd össze tejjel és friss vagy aszalt gyümölcsökkel. Egy kevés zabkorpa és mandula megbolondítja, de morzsolhatsz bele vaníliát is az édesebb érzetért.

Bármikor készíthetsz gazdag házi müzlit, ami mindenféle mesterséges anyagtól mentes. Önts egy tálba zabpelyhet és egy kis mézet vagy édesítőszert, majd keverd össze tejjel és friss vagy aszalt gyümölcsökkel. Egy kevés zabkorpa és mandula megbolondítja, de morzsolhatsz bele vaníliát is az édesebb érzetért.

Dia

	Ugyanez tej helyett natúr joghurttal keverve még kiadósabb esti finomságot jelent, sőt, akár a vacsorát is kiválthatod vele. Ezt a változatot friss, érett eperrel ajánljuk, így a legízletesebb.

Ugyanez tej helyett natúr joghurttal keverve még kiadósabb esti finomságot jelent, sőt, akár a vacsorát is kiválthatod vele. Ezt a változatot friss, érett eperrel ajánljuk, így a legízletesebb.

Dia


                        	Nem maradhat ki a listából a zabkása sem. Öt deka zabpelyhet keverj össze másfél deci tejjel és valamilyen édesítővel vagy egy kanál mézzel, majd közepes lángon főzd öt percig. Ezután adhatsz hozzá gyümölcsöket, fahéjat, szegfűszeget ízlés szerint, ami csak jólesik.

Nem maradhat ki a listából a zabkása sem. Öt deka zabpelyhet keverj össze másfél deci tejjel és valamilyen édesítővel vagy egy kanál mézzel, majd közepes lángon főzd öt percig. Ezután adhatsz hozzá gyümölcsöket, fahéjat, szegfűszeget ízlés szerint, ami csak jólesik.

Dia


                        	Hámozz meg egy nagy almát, szeleteld fel, és tedd a mikróba. Amikor már törhető állapotban van, villával zúzd pépesre, és adj hozzá pár csepp citromlevet. Hagyd kihűlni, és keverj bele zabpelyhet! Ehhez is jól megy a vanília és a fahéj, és, ha savanyú volt az alma, nem árt neki egy kis édesítő sem.

Hámozz meg egy nagy almát, szeleteld fel, és tedd a mikróba. Amikor már törhető állapotban van, villával zúzd pépesre, és adj hozzá pár csepp citromlevet. Hagyd kihűlni, és keverj bele zabpelyhet! Ehhez is jól megy a vanília és a fahéj, és, ha savanyú volt az alma, nem árt neki egy kis édesítő sem.

Dia

	Ha szeretsz sütni, érdemes kipróbálnod a mennyei zabpelyhes kekszet, ami ráadásul diétás. Kattints ide a receptért!

Ha szeretsz sütni, érdemes kipróbálnod a mennyei zabpelyhes kekszet, ami ráadásul diétás. Kattints ide a receptért!

Blog.hu ajánló
Fotó: