Elárulta fogyásának titkát! Nézd meg, mitől lett ilyen karcsú és csinos Tolvai Renáta!
Az énekesnő egy műsorban mondta el, mit eszik leggyakrabban.

Dia


                        	"Rettegtem" - vallotta be Tolvai Reni, amikor kezébe vette a két amerikai punkzenész-szakács által kicsit átdolgozott szilvás gombóc, valamint hortobágyi húsos palacsinta receptjét. A kezdeti döbbenet után Reni belelendült, és igazi háziasszonyként felügyelte a fiúk munkáját, bár saját elmondása szerint odahaza legfeljebb a csirkemell- és salátarecepteket használják párjával, Kállay-Saunders Andrással.

"Rettegtem" - vallotta be Tolvai Reni, amikor kezébe vette a két amerikai punkzenész-szakács által kicsit átdolgozott szilvás gombóc, valamint hortobágyi húsos palacsinta receptjét. A kezdeti döbbenet után Reni belelendült, és igazi háziasszonyként felügyelte a fiúk munkáját, bár saját elmondása szerint odahaza legfeljebb a csirkemell- és salátarecepteket használják párjával, Kállay-Saunders Andrással.

Fotó: Red Lemon

Dia


                        	A kezdő szakácsok egyszerű, magyaros recepteket kaptak Mike és Josh Greenfieldtől, hiszen a műsor házigazdái is a könnyen elkészíthető ételek hívei, amelyeket akár másnapos fejjel, a hűtő mélyén talált ételekből is meg lehet főzni.

A kezdő szakácsok egyszerű, magyaros recepteket kaptak Mike és Josh Greenfieldtől, hiszen a műsor házigazdái is a könnyen elkészíthető ételek hívei, amelyeket akár másnapos fejjel, a hűtő mélyén talált ételekből is meg lehet főzni.

Fotó: Red Lemon

Dia


                        	"Most kezdem felfedezni magamnak a gasztronómiát, ebben a családi környezetben nem is csoda, hiszen a barátnőm édesanyja szakács, de a szüleim is imádnak főzni. Nem volt ez mindig így, pár éve egy zenész barátommal pusztító dolgot műveltünk: fél órán át néztük a sütőt, mire rájöttünk, hogy be sem kapcsoltuk" - mesélte nevetve Puskás Peti, aki hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a hortobágyi húsos palacsinta készítésébe.

"Most kezdem felfedezni magamnak a gasztronómiát, ebben a családi környezetben nem is csoda, hiszen a barátnőm édesanyja szakács, de a szüleim is imádnak főzni. Nem volt ez mindig így, pár éve egy zenész barátommal pusztító dolgot műveltünk: fél órán át néztük a sütőt, mire rájöttünk, hogy be sem kapcsoltuk" - mesélte nevetve Puskás Peti, aki hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a hortobágyi húsos palacsinta készítésébe.

Fotó: Red Lemon

Dia


                        	Művészemberek lévén mindhárman saját koncepcióval és díszítéssel álltak elő. "Mostanában néha fakanalat ragadok, ezt a barátnőm is értékeli, de tény, hogy profi még nem vagyok. Hatalmas élmény volt a srácokkal konyhapecérkedni, ilyen társaságban még a szilvás gombóc is jobban csúszik" - tette hozzá Peti.

Művészemberek lévén mindhárman saját koncepcióval és díszítéssel álltak elő. "Mostanában néha fakanalat ragadok, ezt a barátnőm is értékeli, de tény, hogy profi még nem vagyok. Hatalmas élmény volt a srácokkal konyhapecérkedni, ilyen társaságban még a szilvás gombóc is jobban csúszik" - tette hozzá Peti.

Fotó: Red Lemon

Dia


                        	Miskovits Marci számára a Konyhapecérek kötelező műsor kellene, hogy legyen, hiszen a műsorvezető egyelőre csak a rántottát és a tükörtojást képes magabiztosan elkészíteni. "Tudom, hogy a főzéssel nagyon jól lehet csajozni, el is terveztem, hogy beiratkozom egy iskolába, de egyelőre a hölgyekre bízom a dolgokat" - mondta Marci.

Miskovits Marci számára a Konyhapecérek kötelező műsor kellene, hogy legyen, hiszen a műsorvezető egyelőre csak a rántottát és a tükörtojást képes magabiztosan elkészíteni. "Tudom, hogy a főzéssel nagyon jól lehet csajozni, el is terveztem, hogy beiratkozom egy iskolába, de egyelőre a hölgyekre bízom a dolgokat" - mondta Marci.

Fotó: Red Lemon

Dia


                        	Tolvai Reniék Michelin-csillagot valószínűleg nem kapnak majd a főztjükért, ám a helytállásuk mindenképpen dicséretet érdemel. Aki szeretne punk zenére hasonló jókat főzni egyszerűen, könnyen, az kövesse a zenetévén a Brothers Green - Konyhapecérek adásait minden hétköznap 20:00-tól.

Tolvai Reniék Michelin-csillagot valószínűleg nem kapnak majd a főztjükért, ám a helytállásuk mindenképpen dicséretet érdemel. Aki szeretne punk zenére hasonló jókat főzni egyszerűen, könnyen, az kövesse a zenetévén a Brothers Green - Konyhapecérek adásait minden hétköznap 20:00-tól.

Fotó: Red Lemon
Blog.hu ajánló
Fotó: