Gyomorkímélő zöldségleves másnaposságra

A nagy eszem-iszom után engedd megpihenni a gyomrodat. Készítsd el receptünket!

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Csak egy csíkot húzott, de négy szív lett belőle: szuper körömminta »

Ez a giccses ékszercsoda lesz az ősz slágere a Gucci szerint »

Ne a nőt, a hátteret figyeld! Amikor nem a modell, hanem a környezet az érdekes »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A szilveszteri eszem-iszom után a szervezet megköveteli a gyomorkímélő zöldséglevest, ami laktat, ugyanakkor méregtelenít is. Ha pedig ez utóbbi folyamat beindul, akkor a fogyással kapcsolatos fogadalmadnak is eleget tehetsz.

Csak aprítsd össze a zöldségeket, főzd meg őket, végül turmixolj - ezt akár el is hagyhatod -, és már tálalhatsz is.

Gyomorkímélő zöldségleves

Hozzávalók:

  • 1 liter víz
  • 25 dkg krumpli
  • 2 sárgarépa
  • 1 póréhagyma
  • 1 fehérrépa
  • 1 zellergumó
  • 1 teáskanál kömény
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 csokor friss petrezselyemzöld
  • csipetnyi só

A krumplit és a leveszöldségeket alaposan mosd meg, hámozd meg, majd darabold fel. Tedd fel főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi, forrás után pedig szórd bele a sót és a fűszereket. Párold 15-20 percig, majd vedd le a tűzről.

Turmixold össze az egészet, így a leves enyhén krémes állagot kap, de ha szereted a zöldségeket egy kicsit ropogósan, ezt a lépést ki is hagyhatod. Végül tálaláskor hintsd meg az apróra vágott petrezselyemmel.

Blog.hu ajánló