Epres pezsgőkrém: különleges édesség a szilveszteri buliba
Ha szeretnél valami igazán különlegessel előrukkolni a vendégeknek, készíts pezsgőkrémet!
A Micsoda nő! óta mindenki tudja, hogy pezsgő elmaradhatatlan kelléke az eper. A kettő együtt isteni ízkombinációt alkot, így, ha szeretnéd a szilveszteri buliban meglepni a vendégeket valami különlegességgel, készíts isteni pezsgőkrémet.
Ízlésed szerint eper helyett más gyümölccsel is kínálhatod.
Epres pezsgőkrém
Hozzávalók:
- 5 dkg eper, mirelit is lehet
- 2 dl pezsgő
- 2 tojássárgája
- 2 evőkanál porcukor
A pezsgőt a tojássárgával és a porcukorral keverd össze egy hőálló edényben. Add hozzá a megtisztított, félbevágott eperdarabokat is.
Egy lábasban forralj vizet, tedd fölé a pezsgőmasszás tálat, és folytonos keverés mellett hagyd, hogy besűrűsödjön.
Töltsd poharakba a krémet, hagyd kihűlni, és már kínálhatod is az édesszájú vendégeknek.
Dilemma podcast
A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- alkohol
- ital
3 csodálatos pezsgőkoktél
- alkohol
- ital
A legfinomabb szilveszteri koktélok
- buli
- parti