Egy hely, ahol mindig nyár van: megnyitott Budapest egyik legmenőbb bárja

Itt mindig édes az élet, és sosem fogy ki az Aperol Spritz!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy fergeteges, La Dolce Vita party keretében megnyitott a Spritz Bar Gozsdu - egy hely, ahol egész évben nyár van, ahol a narancssárga az új fekete, ahol sosem fogy ki az Aperol Spritz, szuper antipasti tálak, koktélok, borok, proseccók várnak, és ahol tényleg édes az élet! 

Hajnalig tartott a megnyitó buli, ahol együtt aperol spritzezett a celebek, influenszerek és a kreatív szakma apraja-nagyja, Szentesi Éva, Kulcsár Edina és Cinthya Dictator pedig még a pult mögé is beálltak, hogy kitanulják a Spritz-készítés rejtelmeit.

Minden az Aperol Spritz szeretetével kezdődött

„A Spritz Bar története körülbelül két éve kezdődött, amikor is - pusztán az ital, maga az Aperol Spritz szeretete miatt, illetve annak népszerűségét látva - úgy döntöttünk, hogy erre a márkára bizony, építeni kellene. Ez az az ital, amit szinte mindenki szeret, és ami egész évben egyet jelent a szórakozással és a laza kikapcsolódással. Fogyasztják nyáron a tengerparton, este a bárok teraszain, de télen, a sípályák hüttéiben is” - mesél a kezdetekről Harsányi Gábor, a bár egyik tulajdonosa.

Első lépésként, Gáborék Franciaországból vásároltak három Citroen HY furgont, amit guruló bárokká alakítottak át, és elkezdtek rendezvényekre, fesztiválokra járni. Maga az autó is egy kuriózum - rengetegen fényképezik -, de amit képviseltek, az is eltért egy kicsit a megszokott, fesztiválos koncepcióktól. Minőségi alapanyagokból készült, minőségi italokkal várták a felfrissülni vágyókat. Hamar kiderült, hogy jól döntöttek, hiszen minden eseményen megtalálták a közönségüket. Idén, 2017-ben már jelen voltak minden nagy fesztiválon, több céges bulira is kitelepültek, de esküvőre is hívták már őket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

A sikerszéria folytatódott

Az út innentől egyértelmű volt, folytatni kellett ezt a sikersorozatot egy fix üzlet formájában is. A cél a belváros volt, annak is a közepe, így jutottak el a Gozsdu Udvarba. Egy gyors felújítás és re-design után alakult ki a jelenlegi Spritz Bar Gozsdu. A lehetőségek itt jóval nagyobbak voltak, mint a truckok esetében, amit a tulajdonosok igyekeztek is a lehető legjobban kihasználni. Az enteriőr trendi és egyedi a vidám színekre festett régi thonet-székekkel és az igazán figyelemfelkeltő APEROL felirattal. Igazi bárhangulattal és bárkultúrával találkozhatunk itt, ami a kínálatban is visszaköszön. Az alap italokon felül mindenből találunk prémium kategóriát is, és a sörök sem a megszokottak: csapról világos Warsteinert, Hacker-Pschorr búzát vagy - a Gozsdu udvarban egyedül ezen a helyen - Guinness-t is rendelhetünk. A koktélkedvelők is válogathatnak, a favorit a hely signature koktélja, a Spritz Bar shot Aperollal, ginnel, uborkával.

Itt tart a Spritz Bar története jelen pillanatban, de a közép- és hosszú távú célok között szerepel újabb üzletek nyitása és más lehetőségek kiaknázása is, de ezekről egyelőre nem beszélnek a tulajdonosok. Kíváncsian várjuk az újabb híreket!

Ezt is szeretjük