Avokádóra cserélte a halloweentököt: bámulatos lett a végeredmény

Csak az alapanyagot változtatta meg, mégis a csodájára járnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Csak az alapanyagot változtatta meg, mégis a csodájára járnak.

"Ne játssz az étellel!" - ismételgetik gyakran a szigorúbb szülők nevelési célzattal, pedig tengernyi bizonyíték van arra, hogy a szabály áthágása néha egészen kivételes eredményre vezethet.

Az étellel való játékot már Chaplin is különleges szintre emelte az Aranyláz kultikus zsemletánc-jelenetével, mára pedig egész szakmák épülnek arra, hogy a harapnivalókat a fogyasztástól merőben eltérő módon használják fel. A food stylistok, food designerek és kreátorok élményt varázsolnak az asztalokra.

Daniele, az ételfaragó

Daniele Barresi, a 26 éves olasz ételfaragó már hétévesen rátalált hivatására, rendkívüli gyümölcs- és zöldségfaragásaival pedig azóta kétszeres világbajnok lett. Mivel imádja a halloweent, az idei őszre is valami szokatlannal szeretett volna készülni: a tököt ezért avokádóra cserélte. Igazi műalkotások lettek belőle.

(A képek forrása Daniele Barresi Facebook- és Instagram-oldala.)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ezt is szeretjük