Elbűvölő fotók! Bájos tinédzserré serdült Zoltán Erika lánya

Gyönyörű édesanyja nem rejtette véka alá, hogy azt szeretné, ha Zoé a nyomdokaiba lépne.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gondoltad volna, hogy Zoltán Erika bájos lánya, Zoé már 12 éves? Ráadásul anyja szerint nemcsak csinos, hanem tehetséges is, így nem kizárt, hogy követi majd az énekesnői pályán.

A 48 esztendős sztár már négyéves korában eldöntötte, hogy énekesnő akar lenni. Zoét szintén vonzza a színpad, de egyelőre a tanulásra és a különórákra koncentrál.

Szülei popsztárnak szánják

A csinos tini már negyedik osztályos korában hetente ötször járt táncórára, és tudja jól, szülei örülnének, ha belőle is énekesnő lenne. Erika és férje, a koreográfus Robby D. - Kátai Róbert - mindent megtesznek azért, hogy egyengessék lányuk karrierjét.

Az énekesnő egy interjúban elmondta, abban reménykedik, hogy a popiparba kerülve lányából is akkora csillag lesz, mint belőle. Azért is szeretné, hogy ezt a pályát válassza, mert így sok mindenben tudna neki segíteni.

Együtt kampányol anyjával

Erika éveken át küzdött a méhnyakrákkal, így érthető, hogy nagy gondot fordít a rendszeres orvosi ellenőrzésre. Zoéval együtt részt vesznek egy kampányban, amely a szűrést és a védőoltást népszerűsíti a nők körében.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

A lánynak és anyjának nagyon szoros a kapcsolata, igazi jó barátnők. Zoé hároméves kora óta táncol Erika tánciskolájában, és már koncerten is felléptek együtt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Az órákon nincs könnyű dolga, hiszen apja úgy kezeli, mint a többi tanulót, talán még kritikusabb is vele. Ám a bájos tini örömmel viseli a nehézségeket, hiszen mindene a tánc.

Fotók: origo.hu, Europress

Ezt is szeretjük