Dráma az X-Faktorban! Szétválasztja a zsűri a szerelmespárt?

Bartha Ákos és Varga Lilla már a jelentkezéskor elhatározták, együtt mennek, vagy együtt maradnak.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktorba rengetegen beadták a jelentkezésüket, így természetesen előfordult, hogy egymáshoz közel állók együtt jelentkeztek a nagy megmérettetésre.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a 16 éves Szirota Dzsenifer mellett kedvese, valamint a papája is színpadra állt - igaz, hogy ők egyéni versenyzőként.

Szerelmesek a zsűri előtt

Ám akadt egy szerelmespár, amely még a zsűri elé is kéz a kézben lépett - nevezetesen Bartha Ákos és Varga Lilla.

A zenekedvelő duó a Sweet About Me című dalt adta elő egyedi hangszerelésben - Lilla éneklését ugyanis Ákos gitározva és beatboxolva kísérte!

Igaz, ami igaz, a zsűrit le is nyűgözte a 18 éves fiatalember, Lilla előadásmódját azonban kevésbé találták meggyőzőnek.

Ennek ellenére mindkettőjüket továbbjuttatták a következő fordulóba, ugyanis a szerelmesek kikötötték, hogy vagy együtt maradnak a versenyben - vagy együtt esnek ki.

Csak vele, nélküle nem

Egyebek közt erről az elhatározásról is faggatták  a szerelmeseket az RTL Klub Reggeli című műsorában. Mint kiderült, Ákos és Lilla már a jelentkezéskor megbeszélte, csakis a közös élményért vágnak bele a tehetségkutatóba.

- Mi előre megbeszéltük, hogy mindenképpen együtt szeretnénk ezt az egészet végigcsinálni, nekünk az lenne a fontos, hogy ez egy közös élményként maradjon meg bennünk. Nem fontos maga az ismertség vagy a műsor - vallotta Ákos Hujber Ferinek és Mónikának.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Azt is elmesélte, szerinte nem ez az egyetlen módja annak, hogy valaki érvényesülni tudjon a zenei világban. Így ha később úgy döntenek, a zenével komolyabban akarnak foglalatoskodni, akkor meg fogják találni a módját. Addig is marad az örömzenélés - akár az X-Faktorban, akár azon kívül.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük