Ritka fotó! Megmutatta tündéri kislányait az X-Faktor bombázója

Wolf Kati, az X-Faktor énekesnője a Reggeli műsorában mesélt a gyerkőceiről és a tehetségkutatóról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wolf Katiról eleinte csak azt tudták az X-Faktor nézői, hogy ő volt az a kislány, aki jó néhány évvel ezelőtt olyan cukin elénekelte a Vuk főcímdalát.

Aztán ahogy egyre csökkent a sztárjelöltek száma, úgy tudtak meg a tehetségkutató rajongói egyre több mindent a delikvensekről - köztük Katiról is.

Karrier és család egyszerre

Egyebek közt kiderült, hogy nemcsak egy gyönyörű nővé érett gyereksztárt tisztelhetnek a szőke előadóban, hanem egy kétgyerkőcös édesanyát is!

Hogy Kati miként tud egyszerre édesanya és énekesnő is lenni, nos, erről is mesélt legutóbb az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Sőt, a tévénézők abban a szerencsében részesültek, hogy meg is csodálhatták a 36 éves sztármami tündéri csemetéit: az ötéves Jankát és a 10 hónapos kis Lucát.

Mint az X-Faktor-os elmondta, szerencséje volt, hogy az RTL Klubnál olyan megértőnek bizonyultak, hiszen nem kellett beköltöznie a Corvin sétányra a többi döntőssel.

Ide-oda rohangál

Így szabadon tud ki-be közlekedni a lakása és az X-Faktor-osok otthona között, attól függően, hogy éppen próbára vagy a családjához siet.

itt van egy video

Bár neki is fenntartottak egy szobát, ha pihenni szeretne, elmondása szerint erre nem igazán szakít időt, hiszen amikor csak teheti, rohan haza a gyerkőcökhöz.

Kati egyébként úgy érzi, csak szervezés kérdése az egész, ráadásul azzal is tisztában van, esete egyáltalán nem egyedi, elvégre dolgozó anyaként sokan vannak hasonló helyzetben.

Természetesen azért mielőtt úgy döntött, jelentkezik az X-Faktorba, összeült a családi kupaktanács, hogy miként tudják megoldani a gyerekek felügyeletét, amíg őt elszólítja az éneklés.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ám férje és a rokonság egyöntetűen mellette állt - és azóta Kati adásról adásra bizonyítja, van helye a legesélyesebbek között.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük