Mindenkit elvarázsolt! Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe

Wolf Kati a döntőben is újra elénekelheti fülbemászó slágerét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktorban a legtehetségesebbek között tartották számon Wolf Katit, aki nem csupán énektudásával, de természetességével és kedvességével is elvarázsolta a közönséget.

És bár a tehetségkutatóban nem jutott be a legjobb három közé, a verseny kétségtelenül sokat lendített a karrierjén - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon ő képviselheti hazánkat.

Bejutott a legjobb 10 közé

A Szerelem miért múlsz? vagyis angolul What About My Dreams? című dalát a mezőny legesélyesebb produkciói között tartják számon.

Kati a felkészülés során többször is hangsúlyozta, a május 10-ei elődöntőn nem az esélylatolgatásra, hanem kizárólag a zenére akar koncentrálni.

Minden bizonnyal tehetségének és összeszedettségnek köszönhető, hogy tegnap este a lehető legjobb formáját hozta, beragyogta a színpadot.

A várakozásoknak megfelelően a közönség továbbjuttatta, de azt nem tudni, hányadik helyen, hiszen a nemzetközi zsűri és a telefonos szavazás eredményét a döntőig titokban tartják. A jóslásokat tekintve azonban Kati a dobogóra is esélyes lehet.

Esélyes a győzelemre

Csütörtökön lesz még egy elődöntő, azt követi a döntő, melyre május 14-én, szombaton este kerül sor. A nemzetközi versenyt nálunk az m1 közvetít élőben, 21 órától.

Magyar versenyző utoljára 2007-ben énekelt a nemzetközi verseny döntőjében, szintén egy tehetségkutatón felfedezett sztár, Rúzsa Magdi személyében, ő akkor a 9. helyen végzett.

Az énekesnő egyébként nem csak csodálatos hangjával, de elbűvölő megjelenésével is mindenkit elkápráztatott - csillogó türkiz ruhájában egyszerre volt dögös és elegáns.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A kétgyermekes énekesnőnek már most nagy rajongótábora van Düsseldorfban és szerte a világon, így nagy reményekkel indulhat neki a szombati megmérettetésnek.

Fotó: Eurovision.tv

Ezt is szeretjük