18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kiteregette Jada Pinkett Smith házasságuk pajzán szextitkait

A színésznő kendőzetlenül osztotta meg azokat a tippeket, hogyan tüzeli fel férjét több éve tartó házasság után.

Will Smith és Jada Pinkett Smith barátai jobban teszik, ha kétszer is meggondolják, hogy meghívják-e házaspárt egy házibuliba, miután a 41 éves amerikai színész felesége fellebbentette a fátylat titkos szexuális szokásaikról.

Jada Pinkett bevallotta például azt, hogy ismerőseik házában gyakran félrevonulnak titokban, hogy hancúrozzanak egyet, miközben a többiek zavartalanul buliznak tovább.

Kifejtette azt is, hogy a házastársaknak mindent meg kell tenniük azért, hogy a szenvedély lángja évek múltán is lobogjon.

Váratlan pillanatok, szokatlan helyek

Jada Pinkett pedig azon van, hogy világhírű férjének a legváratlanabb pillanatokban és helyeken szerezzen örömet.

A 37 éves színésznő a közelmúltban a RedBook nevű magazinnak adott interjút, amiben pikáns szextippekkel ajándékozta meg az olvasókat.

Használd a fantáziád

- Bátran légy trükkös! Például a barátnőd házában tartott buliban. Vagy a fürdőszobában. Vagy a hálószobában. Gondolj bele, hogy micsoda élmény a szabadban szexelni!

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

De meglepheted a pasidat az irodájában is. Randizzatok ott egy hatalmasat! Légy a titkárnője! Vagy húzódjatok félre váratlanul az országúton! A lényeg, hogy tüzeld fel! – osztotta bőkezűen a pajzán tanácsokat Jada Pinkett.

Ne felejtsük el azonban azt, hogy tavaly ősszel egy magát megnevezni nem akaró hollywoodi madám megdöbbentő dolgot árult el Will Smithről. Állítása szerint ugyanis a szupersztár a luxusbordély kínálatából nem egy hölgyet, hanem egy pasit választott!

Persze Hollywoodban rendszeresen felröppen a hír egy-egy éppen reflektorfényben álló hírességről, hogy titokban meleg. Éppen ezért nem érdemes az ilyen szóbeszédet készpénznek venni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük