Vikki Blows pucéran pózolt

Hozzá képest Megan Fox is csak egy boszorkány

A fekete hajú modell nevét előbb-utóbb mindenki kívülről fogja fújni!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vikki Blows az angol Front magazinban mellbedobással győz, a 20 éves angol lány legújabb fotóin minden erotikus rekordot megdönt, csodás testétől a képek úgy izzanak, mint még soha.

A 20 éves lány egy igazi bombázó

Hibátlan teste, lenyűgöző mellei és elképesztő popsija miatt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az idei nyár legjobb nőjével van dolgunk!

Nem véletlenül jósolnak neki igen szép karriert a glamour modellek veszélyes világában, sokak szerint Lucy Pinder és Keeley Hazell felkötheti a melltartóját, ha versenyben akarnak maradni, Vikki ugyanis a jelek szerint könnyedén kiütheti őket a nyeregből.

A fekete hajú essexi csajnak – aki kissé Rose McGowan-hez hasonlít - pedig minden esélye megvan arra, hogy lehengerlő testi adottságait felhasználva egyre nagyobb hírnévre tegyen szert, a férfiak ugyanis imádják Vikkit.

8 piercing és 6 tetoválás díszíti testét

Akinek meghökkentő családneve bizony sok disznó viccre adhat okot, és habár rajongói felvett álnévre gyanakszanak, Vikki nemrég eloszlatta a ködöt, és bevallotta, hogy bármilyen meglepő is, de ez az igazi neve. A blowjob, nos mit szépítsük a fellációt takarja angolul.

Bikavadító testrészeivel többek között az FHM, a Sun, a Zoo, a Nuts és a Bizarre magazin olvasóinak fantáziáját ingerelte, de bizonyára nem kell már sokat várnunk a rangosabb lapok.

Legendás nyuszilányok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Mint például a Maxim felkérésére sem, sőt, azon se csodálkozna senki, ha Hugh Hefner is felfigyelne sok szőke cicája között a feketehajú bombázóra.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vikkinek saját elmondása szerint hat tetoválása és nyolc piercingje van, azt azonban, hogy utóbbiak testének mely pontjain találhatók, nem árulta el – ez tehát mindenkinek a fantáziájára van bízva!

Ezt is szeretjük