Iszonyú csúfat villantott a girhes Victoria Beckham

Az egykori fűszeres lány egyre soványabbnak tűnik a friss fotókon, már csak szilikonmellei adnak tartást ruhájának.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hogy Victoria Beckham hízásra hajlamos-e vagy sem, azt valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

Úgy néz ki, mint egy botsáska

A 35 éves híresség olyan kínosan, már-már megszállottan ügyel testsúlyára, hogy ha nem vigyáz, hamarosan az összes húst lekoplalja magáról.

Erről legutóbb Denverben győződhettek meg rajongói. Az egykori Spice Girls-tagot ugyanis a nagysikerű American Idol tehetségkutatójának legfrissebb válogatójára hívták meg zsűritagnak augusztus 7-ére, miután Paula Abdul sebtiben távozott az ítészek sorából.

Csak csont és bőr

Beckham asszonyság a szokásos faarc helyett igyekezett kedvesebben fogadni a megjelenteket, még arra is hajlandó volt, hogy kezet rázzon egyik-másik agilis jelentkezővel. A feltörekvő leendő sztárok bizonyára örültek a lehetőségnek, hogy egy ilyen hírességgel parolázhattak.

Akik azonban kicsit arrébb álltak, leginkább azon szörnyülködtek, hogy még a szokásosnál is véznább a brit focistafeleség.

Görcsös botra emlékeztető, inas karjait legjobb lett volna hosszú ujjú kardigán alá rejteni, és nem az egyébként csinos, ujjatlan lila ruhában mutogatni. A látvány ugyanis a legcsekélyebb mértékben sem volt szexisnek mondható.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Állítólag manapság még jobban gyötri magát az edzőteremben, a pilatesről és a futásról egyetlen napra sem mondana le, és hát az étrendje sem sült krumpliból és csokiból áll.

Ám férje, David Beckham valószínűleg úgy szereti, ahogy van. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a közelmúltban ünnepelt tízéves házassági évfordulójuk alkalmából becses nejét giccses, ám kétségkívül romantikus rózsatetoválással lepte meg. Válaszul az asszonyka héberül varratta a bal csuklójára: Együtt örökkön-örökké! Hát mi ez, ha nem vegytiszta szerelem?

Ezt is szeretjük