Dundi átlagcsaj volt fiatalon Victoria Beckham

Bizonyító fotóval

Alig lehet ráismerni a kamasz Victoria Beckhamre, aki fiatalon egy teljesen hétköznapi és gömbölyű csaj volt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vajon ki gondolta volna, hogy Victoria Beckham tinédzserkorában egy dundi és teljesen átlagos hétköznapi csaj volt? Pedig így igaz, amiről bárki meggyőződhet, ha szemügyre veszi ezt a nyolcvanas években róla készült fotót.


Bizony alig lehet ráismerni a későbbi Posh Spice-ra, aki - feladva énekesi karrierjét - az elmúlt évek alatt az egyik legismertebb divatikonná nőtte ki magát.

Nagyon figyel az alakjára

Össze sem lehet hasonlítani a kamasz Victoriát a mostanival, hiszen a 35 éves brit celeb időközben aggasztóan lefogyott, arról nem is beszélve, hogy kínosan ügyel a megjelenésére, legyen szó akár az öltözködésről, akár a sminkről.

A makulátlan külsejű sztárhölgy jól döntött, amikor a zenei pályafutás helyett a divattervezést és a modellkedést választotta, az üzletasszony-létről nem is beszélve.

Nem véletlen, hogy napjainkra éppen David és Victoria Beckham lett Anglia első számú sztárpárja, akik népszerűsége Angelina Jolie-éval és Brad Pittével vetekszik. Pedig Victoriának korántsem volt könnyű gyermekkora.

Osztálytársai zaklatták

Saját bevallása szerint rosszul élte meg, hogy szülei sikeres családi vállalkozásuknak köszönhetően tehetősek, emiatt aztán gyakran könyörgött az apjának, hogy ne az iskola közelében álljon meg, amíg ő kiszáll Rolls Royce-ukból.

Világsztárok gyerekkori fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

Osztálytársait érthető módon zavarta a fiatal lány családjának gazdagsága, irigységüket pedig nem rejtették véka alá, és rendszeresen bántották Victoriát:

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- A gyerekek szó szerint felkaptak dolgokat a pocsolyából, és hozzám vágták őket. Én meg csak álltam ott egyedül. Senki sem állt mellém. Nem voltak barátaim – nyilatkozta 2007-ben a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük