Smink nélkül pattanásos és zsíros Beckhamné arca

A népszerű celebet múlt héten fotózták le, smink nélküli arca pedig kiábrándítóan festett, a pattanásokról nem is beszélve.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckhamet múlt hét szerdán az esti órákban kapták lencsevégre a lesifotósok Beverly Hills-ben.


A 35 éves brit celebhölgy meglehetősen kimerültnek és nyúzottnak tűnt, ahogyan lehajtott fejjel maga elé bámult a gépkocsi hátsó ülésén.

Megmutatta valódi arcát

Smink nélküli arca tartogatott néhány kellemetlen meglepetést rajongóinak, hiszen a vörös szőnyeg bűvöletében élő Victoria Beckhamre nem igazán jellemző, hogy hétköznapi valójában mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Pedig a sztárok is csak emberek, amit nem is bizonyít más hatásosabban, mint egy ilyen leleplező fotó!

Van pénzük szépségápolásra

Csúnya, pattanásos arcbőrét különösen megdöbbentő volt látni, hiszen akik figyelemmel követik a Beckham-házaspár fényűző életét, azok jól tudják, hogy a Spice Girls egykori énekesnője szinte minden alkalommal hibátlan külsővel áll a reflektorfénybe.

112 millió fontosra becsült vagyonukból bőven jut elég pénzük arra, hogy kicsinosítsák magukat. Éppen ezért különösen meglepő volt ilyen állapotban látni az egyik legnépszerűbb angol hírességet.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Legutóbb ugyanis lemaradt a smink, szépségápolási szerek nélkül pedig még bizony Posh Spice sem az a magával ragadó bombázó, akit a képes magazinok címlapjain és a hatalmas reklámplakátokon megismertünk.

Ez azonban a jelek szerint nem túlságosan zavarja férjét, David Beckhamet, akivel éppen tíz éve állt az oltár elé.

Ezt is szeretjük