Vallomás első kézből! Várkonyi Andrea ezért nem akar újra gyereket szülni

Várkonyi Andrea a közeljövőben biztosan nem lesz újra kismama.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor méltán hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárja, hiszen évek óta boldog párkapcsolatban élnek.

A 36 éves műsorvezetőnő 2006-ban ismerkedett meg a 47 éves rádióssal, közös gyermekük, Nóra pedig 2007 áprilisában látta meg a napvilágot.

Azt mondták neki, nem lehet gyereke

A csemete fogantatása igazi meglepetés volt a sztárpár számára, hiszen Várkonyi Andreának annak idején azt mondták, hogy nem lehet gyereke.

- Sok ilyen sztorit ismerünk. Úgy látszik, mi együtt jó páros vagyunk. Biztos ez is számít. Valóban kimondták az orvosok, hogy nem lehet gyerekem, ezért le is tettem róla. De Gábor magabiztos volt, azt mondta, neki úgyis sikerült - mesélte.

A Hot! magazinnak adott interjújában felidézte a kislánya megszületése utáni hónapokat is, amelyekről azt mondta, hogy nagyon nehezek voltak.

- Még nem szépült meg a babás korszak, mert rettentően nehéz volt. Az első év nem rózsaszín az emlékeimben. Csodálatos, ha gyermeked születik, de az első néhány hónap testileg-lelkileg nagyon nehéz - nyilatkozta.

Egyelőre nem terveznek újabb babát

Természetesen mindketten imádják kislányukat, ám a Tények csinos házigazdája nem titkolta el, hogy ennek ellenére a közeljövőben nem akarnak egy második babát vállalni.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Arról szó sincs, hogy jaj, nem, soha többet. Nem számolgatok, hogy hány év lesz a két gyerek között. Ez nem befolyásol. Szerintem egy nő megérzi, ha itt az idő - árulta el a sztármami.

Nem rejtette véka alá azt sem, hogy párja kevésbé szeretne Nórának kistestvért, mert nem tudja elképzelni, hogy ugyanúgy tudná szeretni, mint elsőszülött lányát, ezt pedig - habár nem ért vele egyet - tiszteletben tartja.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Ha már van egy gyerek, és vannak érvei a másik félnek amellett, hogy miért nem szeretne másikat, azt illik tiszteletben tartani. A gyerekvállalás megbeszélés kérdése - fejtette ki álláspontját Várkonyi Andrea.

Ezt is szeretjük