Szerelem első látásra! Ezért a szépségért van oda Varga Viktor

Varga Viktor új kedvese, Linda társaságában tette tiszteletét a Jam Pub Valentin-napi buliján.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg nehéz dolog egy ismert művész párjának lenni, hiszen a rendszertelen élet, az állandó fellépések és egyéb megbízatások miatti távollét nem tesz jót egyetlen kapcsolatnak sem.

Nem beszélve a rengeteg rajongóról, akik között bizonyára akadnak egészen rámenősek is. Ám, még ha valaki hűséges is marad a kedveséhez, a féltékenység akkor is közéjük állhat.

Új szerelem köszöntött az életébe

Jól tudja ezt a Csillag születik adásából megismert Varga Viktor is, akinek legutóbbi kapcsolatát éppen a zöld szemű szörnyeteg robbantotta szét.

A népszerű énekes, akinek Lehet zöld az ég című slágerét alig van, aki nem ismeri, alig egy éve, 2010 márciusában szomorúan mesélte, hogy barátnője, Nelly kiadta az útját, mivel nem tudta feldolgozni, hogy pasiját állandóan szép nők veszik körül.

Most azonban, úgy tűnik, megérett az idő egy újabb kapcsolatra: Viktort ugyanis újabban egy bombázó barna hölgy társaságában lehet látni, és a szépséget egy pillanatra sem téveszti szem elől.

Már a nemrég megrendezett Story-gálán is együtt jelentek meg, a hétvégén pedig a Jam Pub Valentin-napi buliján mutatkoztak egymás oldalán.

Bevallotta érzéseit Lindának

Bár az énekes elsősorban vendégnek érkezett, hogy a többi sztárral csevegjen, és élvezzék a Star Jam Session szórakoztató koncertjét, rövid unszolás után mégis a színpadon kötött ki, és egy dallal vallott szerelmet barátnőjének, a jelenlévők nagy örömére.

Sztárpárok a 2011-es Story-gálán

Nézegess képeket!

Elolvasom

A 23 éves sztár egyébként a Hirado.hu-nak bevallotta, hogy a sminkesként dolgozó Lindával három hónappal ezelőtt ismerkedtek meg, de már az első pillanatban fellángoltak az érzelmeik. Azóta náluk minden nap Valentin-nap, és ez remélhetőleg még sokáig így marad.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Természetesen Viktornak a szerelem mellett jut ideje a munkára is: nemrégiben tért haza Norvégiából, ahol frenetikus sikert aratott. Rajongóinak pedig örömhír, hogy hamarosan megjelenik az énekes új klipje, mely a Jól van ez című számhoz készült. A dalt a tévénézők az RTL Klub január elsejei Rajtunk a sor! című évnyitó show-jában már hallhatták.

Fotó: Sunhill Media

Ezt is szeretjük