Az ultrahang megmutatta! Kislánya születik a Megasztár álompárjának

A TV2 stábja elkísérte Balássy Bettyt és férjét, Varga Ferencet az ultrahangvizsgálatra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Balássy Betty terhes, ám arra csak nemrég derült fény, hogy a 29 éves énekesnőnek kislánya születik majd - az ultrahangvizsgálatra ugyanis elkísérte őt és férjét, Varga Ferencet a TV2 stábja is.

A leendő anyuka elárulta, hogy mindig is kislányt is szeretett volna, ennek ellenére az első megérzése az volt, hogy biztosan kisfiút szül majd - a februári vizsgálaton azonban kiderült, hogy júliusban egy kislánynak fog életet adni.

Még nem választották ki a keresztnevét

Ami pedig a nevét illeti, a boldog és büszke házaspár nem titkolta el, hogy egyelőre nem sikerült kiválasztaniuk gyermekük keresztnevét, a listájukon ugyanis még legalább öt-hat név maradt.

Betty szerint még bőven van idejük kiválasztani a nekik legjobban tetszőt, Varga Ferenc pedig azt azért elmondta, hogy nem lesz könnyű dolguk, hiszen már eddig is sokat vitatkoztak, ám ezek édes viták voltak, ahogyan felesége fogalmazott.

A sztárpárról mellesleg sütött, hogy odáig vannak egymásért, mozdulataik, pillantásaik  vagy éppen kamera előtti csókjaik arról tanúskodtak, hogy nagyon szeretik egymást, és harmonikus házasságban élnek.

Elhagyta a családját

Pedig egyikük sem volt könnyű helyzetben megismerkedésük idején, hiszen a Megasztár harmadik szériájának második helyezettje még családos ember volt, amikor először találkozott a TV2 tehetségkutató műsorának vokalistájával.

A Megasztár dobogósai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Miután azonban Varga Ferenc lett az év férfihangja, úgy döntött, hogy elhagyja feleségét és két gyermekét, ezt pedig sokan nem nézték jó szemmel, sőt, akadnak olyanok is, akik szerint ezért is nyerte meg Rúzsa Magdi a Megasztárt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A kétkedőknek végül tehát nem lett igaza, a Megasztár álompárja ugyanis a mai napig odavan egymásért, a közös gyerekvállalás pedig csak még tovább erősíti kettejük kötelékét.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük