Röhejesre pingálta magát Garavani Valentino

A világhírű divattervező, Garavani Valentino biztosan nem nézett tükörbe a fürdőszobában reggel, mielőtt elindult volna otthonról.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár kétségtelenül a legnagyobb divatguruk között tartják számon, borítékolható, hogy Garavani Valentino bizarr arcfestését nem fogják utánozni még a trendmániások sem.


A 76 éves híresség ugyanis annyi arcbarnítót kent magára, hogy bőrszínét egy dühödt pulyka is megirigyelné. Az emberekből azonban inkább kínos félrefordulást váltott ki narancssárga arcszíne, és bizonyára sokan alig tudták visszafogni magukat, hogy ne röhögjenek fel hangosan.

Bár nagy csinnadrattával visszavonult az aktív munkáséletből, azért Valentino mindenféle hivatalos rendezvényen igyekszik megjelenni – és bizarr bőrével biztosan nem marad észrevétlen.

Így történt ez legutóbb is, amikor felbukkant a New York-i Városi Balett évadnyitójának alkalmából tartott estélyen. Aki egy szolid és unalmas estére számított, az bizonyára kaján örömmel konstatálta, néha a balett is tartogathat kínos meglepetéseket.

Narancsbőr az arcon

Valentino téglaporos arcát látva egyeseknek talán annyira elszabadult a fantáziája, hogy az is megfordult a fejükben, talán, az eseményhez illően, a színházi függönyök vöröses színét próbálta imitálni a divattervező a bőrén.

Mindenesetre azért akadt, aki kacagás nélkül kibírta a társaságában. Később például egyik barátjával, a Szex és New York-os Sarah Jessica Parkerrel fotózták a világító fejű sztárt.

Színészek és szerepek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ám ő sem úszta meg narancsbőr nélkül: aki közelről megnézte a színésznő arcát az üdvözlő puszi után, azt is észrevehette, bizony kapott egy adagot a téglaporból a fülére.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a híresség festékkel próbált napbarnított hatást elérni, így nem csoda, ha ráragasztották az Umpa-lumpa gúnynevet. A Charlie és a csokigyár manója ugyanis éppen ilyen narancsos arccal rendelkezik. Csak neki a zöld hajához valahogy jobban áll
.

Ezt is szeretjük