Dráma a mosoly mögött! Szerettét gyászolja az X-Faktor sztárja

Vadász Alexa a Karma formációból csak látszólag volt boldog, valójában szeretett nagyapját gyászolta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tehetségkutató versenyekbe jelentkezőknek hamar meg kell tanulni, hogy amint a színpadra lépnek, nem létezhet a külvilág.

A Karma formáció, a második Vadász Alexa

Nem kesereghet valaki azon, hogy nem sikerült a vizsgája, netán megcsalja a kedvese.

Profin kell viselkedni

Sőt, még a gyászt is ki kell zárnia az érzései közül, hogy minden erejével a produkcióra koncentrálhasson.

Nincs ez másképp az X-Faktor szereplőivel sem, akik hétről hétre bizonyítják tudásukat és rátermettségüket, függetlenül attól, hogy milyen kedvük van.

Éppen ezért megdöbbentő volt arról értesülni, hogy az egyik döntős jó hangulatát szomorú gyász árnyékolja be.

Mint azt Vadász Alexa, a Karma formáció énekesnője elmesélte, nemrégiben veszítette el nagyapját, akivel igazán közel álltak egymáshoz.

Sírva fakadt

A csupa mosoly lány igazán remekelt a színpadon, ám a levonulása után nem bírta tovább: eleredtek a könnyei.

Ördög Nóri kérdésére elmesélte, annak idején még szeretett nagypapája indította el a pályán, ezért reméli, hogy most hallotta unokáját énekelni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Alexa egyébként kicsi kora óta csiszolgatja énektudását: annak idején a Magyar Rádió óvodájába, majd zenei általános iskolába járt. Később elvégezte a Pesti Broadway Stúdióját, és több évig az ArtOn Musical Group tagjaként lépett fel országszerte.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük