Vajon miért? Szájon csókolja a pasikat az elhízott John Travolta

A sztár a leleplező fotók ellenére tagadja a vádakat, hogy saját neméhez vonzódna.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban évek óta pletykálnak arról, hogy a nők bálványaként számontartott John Travolta valójában a férfiakat szereti. Időről időre nyilvánosságra kerül egy-egy bizonyító erejűnek tűnő hír vagy fénykép, a Szombat esti láz sztárja azonban felháborodottan cáfolja a híreszteléseket.

Egy csók és más semmi?

Travoltáért karrierje kezdete óta rajong a szebbik nem. Bár az évek során hajdani sármja kissé megkopott és egykor szálkás testére jelentős súlyfelesleg rakódott, sokak szemében még mindig szexszimbólumnak számít.

A Grease hősszerelmese 17 éve él boldog házasságban Kelly Preston színésznővel, aki egy fiút és egy lányt szült neki. A pletykálkodókat azonban ez a példásnak tűnő családi élet sem hallgattatja el, szerintük az egész házasság csak álca és Travolta valójában a saját neméhez vonzódik.

Titkos csókok és kalandok a gőzfürdőben

Őket látszanak igazolni azok a felvételek, amelyek a színészről jelentek meg a National Enquirer egy korábbi számában. A fotókon a színész egy kanadai reptéren, saját magángépének lépcsőjén kerül intim közelségbe egy ismeretlen férfival.

Első pillantásra az ölelkezős-puszilkodós jelenet egyszerű búcsúzkodásnak is tűnhetne, jól látható azonban, hogy a sztár szájon csókolja rejtélyes útitársát.

Nem ez az első alkalom, hogy ilyen képek jelentek meg a Ponyvaregény sztárjáról, egy nyilvános szereplése alkalmával azt is megörökítették a szemfüles fotósok, amint cuppanós csókot nyom a rémültnek látszó Kirk Douglas ajkaira.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom
Travoltát néhány éve egy üzletember vádolta meg azzal, hogy egy kaliforniai szaunában kikezdett vele. A meleg férfi elmondása szerint azért utasította vissza a sztárt, mert igénytelennek találta és taszította burjánzó testszőrzete.

A meggyőződéses szcientológus homoszexuális kicsapongásain bennfentesek szerint saját egyházának vezetői is gyakran élcelődnek.

Ezt is szeretjük