"Mindenkinek hazudtam" Tóth Vera felkavaró interjút adott magánéletéről

Tóth Vera kendőzetlenül nyilatkozott élete legnehezebb időszakáról.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tehetségkutatók történetének első győztese, a Megasztárral felfedezett Tóth Vera az elmúlt hónapokban visszavonult a reflektorfényből.

Az énekesnő magánéleti válságba került, rosszullétéről és összeomlásáról cikkeztek a lapok. Tóth Vera, most utoljára, Joshi műsorában nyíltan mesélt élete mélypontjáról és kavargó érzéseiről.

Önmagának is hazudott

Tóth Vera nem félt bevallani Joshinak, hogy élete legnehezebb időszakát éli. Elmesélte, hosszú út áll még előtte, hogy tisztán lássa, mi vezetett a teljes testi-lelki kimerüléshez, de már most sokkal jobb a közérzete.

- Jobban vagyok, de még érzem a lelkemben a fáradtságot. Egyszer csak azt éreztem, hirtelen kimerültek a tartalékaim. Az elidegenedés érzése a mai napi megvan bennem, de már nem olyan erősen, mint három hónappal ezelőtt - nyilatkozta.

Az interjúban Vera meglepő őszinteséggel elemezte az összeomlás okait. Úgy véli, mindig is saját maga jelentette a legnagyobb terhet önmaga számára. Sosem volt képes elfogadni a testét, ráadásul a rajongók szeretetével sem tudott mit kezdeni. Nehéz volt feldolgoznia, hogy ennyien szeretik, miközben ő nem értékelte magát semmire.

- Olyan nincs, hogy holnaptól pozitívan gondolkozom. Ez önbecsapás, és én is becsaptam önmagam. Teli szájjal mosolyogtam, csináltam a missziót, hogy így kell élni. De hazudtam mindenkinek és magamnak is - mondta ki maga felett a kemény ítéletet Vera.

Hisz a szerelemben, vágyik már az anyaságra is

Vera szerelmi életét és zátonyra futott kapcsolatait is másként látja már. Úgy érzi, kisebbségi komplexusa eleve rossz alap volt a párválasztásnál, ezért is döntött sokszor rosszul. Magára vette a kritikát is, sok bántás érte súlyproblémája miatt is. Ennek ellenére hisz a szerelemben, és nagyon vágyik az anyaságra.

A 2011-es VIVA Comet gála dögös sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Én már most szülnék, ha lenne kinek. Ha jönne egy ilyen szerelem, nem mérlegelnék, hogy még öt évig énekelek. Komoly anyatípusnak tartom magam, nem lesz gondom ezzel a szereppel. Már alig várom ezt az időszakot az életemben - vallotta be.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Elkezdtem visszafolyni az életbe, de ez nagyon nehéz. Úgy érzem, az életemért küzdök. De nem úgy kell érteni, hogy mindjárt meghalok, hanem úgy, hogy a saját életemet, életutamat keresem. De most utoljára mondom el ezeket a dolgokat, soha többé nem szeretnék a magánéletemről beszélni - zárta a beszélgetést Vera.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük