Tóth Gabit egyáltalán nem zavarja, hogy kicsi a melle

Párja is így imádja

Tóth Gabi egyáltalán nem görcsöl mellei méretén, hiszen ő így szereti a testét, ahogyan a szerelme is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megoszlanak a vélemények a nők és a férfiak részéről azzal kapcsolatban, hogy probléma-e, és ha igen, mekkora probléma az apró mell. A pasik szemszögéből nézve elsősorban ízlés kérdése az egész, hiszen vannak, akiknek a kisebb, vannak, akiknek a nagyobb mellek jönnek be.

Az kétségkívül igaz, hogy a dús keblek különösen nagy csáberővel rendelkeznek, és azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy önbizalmat nyújtanak tulajdonosuknak. Nem véletlen, hogy sokan fújatják fel őket, ám az apró melleknek is megvan a maguk varázsa.

Nem egy megszállott típus

Tóth Gabival a közelmúltban a Tabu TV riportere készített interjút, amiben szóba került a fogyás témaköre is. A 22 éves énekesnő elmondta, hogy bírja strapát, rendszeresen szokott futni és kerékpározni, régebben pedig kézilabdázott, de nem tartja magát megszállott sportolónak.

A Megasztár második szériájának harmadik helyezettje az egészséges életmódnak és a tudatos táplálkozásnak köszönhetően fél év alatt tíz kilótól szabadult meg. Elmondta, hogy a lassú fogyás híve, mivel gyors fogyókúra esetén többnyire a leadott kilók kétszerese jön vissza rövid időn belül.

Előkerülnek a magyaros ételek

Ami pedig a táplálkozást illeti, a 2005-ös év hangja elárulta, hogy többnyire salátát eszik, de ha hazalátogat édesanyjához, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb pacalpörkölt vagy egyéb magyaros étel kerül az asztalra, amiből ő is bőségesen fogyaszt.

A magyar tehetségkutatók felfedezettjei

Nézegess képeket!

Elolvasom

A fogyókúra lélektani oldaláról pedig úgy nyilatkozott, szerinte az a legfontosabb, hogy az ember elfogadja magát úgy, ahogy van, és szeresse a testét, annak előnyös és hátrányos tulajdonságaival együtt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Nem titkolta el például, hogy ő a kis melleivel együtt szereti magát, és a párja is így szereti őt, éppen ezért nem görcsöl ezen.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük