Bámulatos átváltozás! Tóth Gabi így szabadult meg több mint 10 kilótól

Meg is látszik az eredménye

Tóth Gabi a lassú fogyás híve, orvosi segítséggel adta le súlyfeleslegét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 23 éves Tóth Gabit a Megasztár-győztes Tóth Vera húgaként ismerhettük meg, aki, nővére nyomdokaiba lépve, szintén jelentkezett a TV2 népszerű tehetségkutatójába, és végül az előkelő harmadik helyen landolt.

2007
2011 - Story-gála

A verseny meghozta számára a népszerűséget, melynek köszönhetően évek óta középpontban van. Rajongói nem csak karrierjének fellendülését, hanem bámulatos átalakulását is nyomon követhették, mely során vadóc csitriből igazi dögös dívává lett.

Sokat változott

Hosszú barna haját vagány, szőke, rövid frizurára váltotta, de az alakja is szemmel láhatóan sokat változott. Bár kövérnek korábban sem volt mondható, itt-ott azért akadt rajta néhány pluszkiló, melyektől azonban végérvényesen sikerült megszabadulnia.

A február 5-ei Story-gálán a Feminával is megosztotta rendkívüli fogyásának titkát.

- Napi 1200 kalóriát ettem, így egy év alatt lefogytam 12 kilót. A lassú fogyás híve vagyok: minél lassabban fogysz, az eredmény annál tartósabb lesz - mesélte.

- Mióta elértem a mostani súlyomat - tette hozzá -, mindent eszem, amit megkívánok, ám mivel a gyomrom összeszűkült, már kevesebb is elég. Ajánlom a futást is mellette, de nem kell túlzásba vinni: a lényeg a fokozatosság!

Tartós eredmény

Mint elárulta, nagyon jól érzi most magát a bőrében, és amit még fontosnak tart megemlíteni, hogy szerinte alapjában véve minden az agyban dől el, ugyanakkor az tud igazán sikeresen lefogyni, aki nem görcsöl rá az egészre.

A 2011-es Story-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az énekesnőtől azt is megtudhattuk, hogy nővére, Vera szintén ezt a módszert alkalmazza, segítségével már 35 kilótól sikerült megszabadulnia.

Tóth Gabi egyébként idén - már harmadik alkalommal - esélyes a Glamour The Women of The Year díjátadó gálán az év énekesnője díjra, a kategória jelöltei között tudhatja magát még Harcsa Veronika, Kozma Orsi, Németh Juci és a szintén ex-megasztáros Rúzsa Magdi.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Gabi elárulta, rendkívül örül a jelölésnek, és bízik benne, hogy ő viheti majd haza a díjat.

- Nagyon boldog vagyok, és nagyon remélem, hogy végre meg is kapom a díjat, beizzítottam a rajongótáboromat is, hogy szavazzanak rám. Nagyon jó lenne ennyi jelölés után végre egy díj - mondta.

Fotók: Femina

Ezt is szeretjük